Επιστροφή στις νίκες… Αστέρας - Πανιώνιος 2 - 0

Επιστροφή στις νίκες… Αστέρας - Πανιώνιος 2 - 0

Ιανουάριος 24, 2015 - 19:08
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 2-0 τον Πανιώνιο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τα γκολ των Σανκαρέ στο 3’ και του Μπαράλες στο 56’ σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή σε όλη την διάρκεια του.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πολύ επιθετικά στο παιχνίδι και κατάφερε μα μπει μπροστά στο σκορ πολύ νωρίς και στην  πρώτη επίσκεψή του στην  αντίπαλη εστία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με στημένη φάση. Ο Ρόλε εκτέλεσε το φάουλ και ο Σανκαρέ με το κεφάλι εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Γιαννακόπουλου για να γράψει έτσι το 1-0 μόλις στο 3' λεπτό. Οι αρκαδική ομάδα είχε  τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο μέρος αλλά κατάφερε να απειλήσουν άλλη μία φορά, στο 15' με απευθείας φάουλ του Ρόλε.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε για ένα πεντάλεπτο στα μισά του πρώτου ημιχρόνου να ανεβεί προς την εστία του Κοσίτσκι και είχε στο 25' τη μοναδική καλή στιγμή με τον Ρισβάνη, σε στημένη μπάλα. Ποδόσφαιρο όμως δεν μπορούσε να παίξει καμία από τις δύο ομάδες και είναι χαρακτηριστικό πώς οι αμυντικοί προτιμούσαν για σιγουριά να πετάνε την μπάλα πλάγιο από το να πασάρουν με κίνδυνο να κολλήσει η μπάλα.

Στην επανάληψη και με τον αγωνιστικό χώρο να είναι ακόμα περισσότερο βαρύς   οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν  πρώτοι με στημένη μπάλα με τον Φούντα στο 53' όμως οι ‘’κιτρινομπλέ’’ απάντησαν με γκολ. Ωραία μπαλιά του Μουνάφο στο 56' σε σημείο που η μπάλα δεν κόλλησε, έτσι ο Μπαράλες με άψοξο τσίμπημα την πέρασε πάνω από τον Γιαννακόπουλο και κάνοντας το 2-0. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Αστέρας διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα σε μία αναμέτρηση με την βροχή να μην επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάνουν κάτι παραπάνω και την αρκαδική ομάδα να παίρνει τελικά το τρίποντο της νίκης.  

Γκολ: 3' Σανκαρέ, 56' Μπαράλες

Διαιτητές: Μήτσιος , Καραγκιζόπουλος, Σίπκας

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (81' Αλόκο), Μάσα (46' Πάρα), Ρόλε (69' Τόρμενα), Μπαράλες.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (76' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59' Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52' Μασούρας), Φούντας.

 

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

αν η συνάντηση και οι φωτογραφίσεις με την Εύη έφερε τέτοια τύχη στον Γιαννακόπουλο φανταστείτε τι τύχη θα φέρει η Εύη στην Αρκαδία !!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.