Επιστροφή στην κορυφή για τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Επιστροφή στην κορυφή για τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Φεβρουάριος 14, 2018 - 11:21
0 σχόλια

Νικηφόρο ήταν το παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  απέναντι στη Πύλο με 3-0  (25-5,  25-23,  25-13) την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης  και σε συνδυασμό με την νίκη του Ποσειδώνα Καλαμάτας στην Ολυμπία με 3-2 σετ είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα της Τρίπολης να επιστρέψει  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα   με 14 βαθμούς έναντι 13 του Ποσειδώνα και Ολυμπιονίκη που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση. 

Αναφορικά με το παιχνίδι τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ  μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι χωρίς να  δώσουν  δικαίωμα  στην αντίπαλη ομάδα να αντιδράσει επικρατώντας με 25-5. Στο δεύτερο σετ  η ομάδα της Πύλου έβγαλε αντίδραση βελτιώνοντας την πρώτη μπάλα  αλλά και την αμυντική της λειτουργία και σε συνδυασμό με κάποια λάθη των γηπεδούχων  είχε σαν αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πηγαίνουν  κοντά στο σκορ  ως το τέλος  και  να επικρατεί  τελικά με 25-23 η ομάδα της Τρίπολης. Στο τελευταίο σετ ο ΑΣΠΕΤ ξεκίνησα δυνατά  φτάνοντας στο 20-6 για να κερδίσει τελικά το σετ με 25-13. Η ομάδα της Τρίπολης δείχνει φέτος  ιδιαίτερα  ανταγωνιστική  και από ότι φαίνεται θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν  στο  final four για την β΄εθνική κατηγορία.

Το Σάββατο επίσης η ομάδα κορασίδων του ΑΣΠΕΤ στο τελευταίο παιχνίδι της Α΄ φάσης επικράτησε της Α.Ε.Φάριδος με 3-0  παίρνοντας  μαζί με τον Σπαρτιατικό  την πρόκριση στην   επόμενη φάση  και  στις 20 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.