Επιστροφή στην κανονικότητα με Ράσταβατς

Επιστροφή στην κανονικότητα με Ράσταβατς

Δεκέμβριος 05, 2019 - 10:25
1 σχόλια

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι πλέον και επίσημα ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και αυτός που θα τον οδηγήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο 46χρονός Σέρβος τεχνικός ανακοινώθηκε και έπιασε αμέσως δουλειά έχοντας την πρώτη του γνωριμία και προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου.

Αμέσως ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε δουλειά καθώς για τον Αστέρα Τρίπολης ακολουθεί μια εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη παράλληλα αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Κυριακή (8/12, 17:15).

Ο νέος τεχνικός των κιτρινομπλέ είναι σίγουρο πως έχει μπροστά του αρκετή δουλειά και να αλλάξει πολλά πράγματα για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του και ασφαλώς να την οδηγήσει στα αποτελέσματα και στους βαθμούς που τόσο έχει ανάγκη.

Η προπονητική επιστροφή στην κανονικότητα του Αστέρα Τρίπολης ακούει στο όνομα Μίλαν Ράσταβατς ενός τεχνικού με γνώση και εμπειρία στην Super League έχοντας αφήσει το δικό του δείγμα γραφής από την διετία του στην Ξάνθη.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.