Επιστολή προς τον Ελληνικό Αρκαδικό Λαό

Επιστολή προς τον Ελληνικό Αρκαδικό Λαό

Φεβρουάριος 27, 2018 - 09:06
5 σχόλια

Οι ελεύθεροι και υπερήφανοι Έλληνες Αρκάδες σήμερα βιώνουμε την τραγική ειρωνεία του συστήματος. Αυτοί που έδωσαν την χαριστική βολή στο επιχειρηματικό και βιοπαλαιστικό κορμί της ελληνικής κοινωνίας επανέρχονται στον τόπο του εγκλήματος. Το διήμερο 26-27 Φεβρουαρίου στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο παρουσία του συστημικού Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της άθεης μνημονιακής και αντισυνταγματικής  ‶κλίκας″του.Μιας ‶κλίκας″ που αντιπροσωπεύει μία κυβέρνηση η οποία είναι απόλυτα συνυφασμένη με την φτωχοποίηση του Έλληνα πολίτη ,το ξεπούλημα της αξιοπρέπειάς του και την προδοσία των ιδανικών ,αρετών και αξιών του αθάνατου ελληνικού Έθνους μας.

Το όλο γεγονός είναι πραγματικά τραγική ειρωνεία για την κοινωνία μας,γιατί ο δήθεν αυτός ‶δημοκρατικός″ Πρωθυπουργός ,οι υπουργοί του -‶βολευτές″ του και οι πολιτικοί ταγοί της τοπικής κοινωνίας ,υποτιθέμενα θα συσκεφθούν -συνεδριάσουν για την ανάπτυξη του τόπου μας .Αφού πρώτα τον έχουν δολοφονήσει τώρα επιθυμούν να τον αναστήσουν. Πώς; Κανείς δεν ξέρει γιατί τα γνήσια δημοκρατικά τους αισθήματα έχουν απαγορεύσει στον ελληνικό λαό να τους προσεγγίσει ,με εξαίρεση τα πολιτικά και υπάκουα κομματόσκυλά τους. Εννοείται πως δεν θα ασχοληθώ με τον αριστερόστροφο φασισμό που τους διακρίνει και δεν θα σχολιάσω την απαγόρευση της κυκλοφορίας σε ορισμένους δρόμους και σε συγκεκριμένες ώρες .Ούτως ή άλλως ο απολυταρχισμός του αριστερού καθεστώτος που έχουν χτίσει έχει φανεί από τις πρώτες μέρες του κυβερνητικού τους έργου.

Ελληνικέ λαέ για μια ακόμα φορά με Δούρειο Ίππο την Περιφέρεια προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των μαυραγοριτών εργολάβων αυτής της κατοχικής κυβερνήσεως με μοναδικό στόχο το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας και την ‶εξασφάλιση″ θέσεων δουλείας (εργασία) με μισθούς πείνας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ρωτήσω τον Τσίπρα και την λαίμαργη κλίκα του :Ρε έρμοι πού ήρθατε; Δεν ξέρετε ότι εδώ στα Ιερά χώματα της Επαναστάσεως του 1821 ,μαζί με το αίμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ,έχει πέσει και το σπέρμα της ελευθερίας ;δεν φοβάστε μην ξεσηκωθούν οι σκλάβοι; Νομίζετε ότι τους έχετε δέσει καλά στο ζυγό της δουλείας σας; Αν ναι θα σας πω ένα μυστικό πως και οι Τούρκοι το ίδιο νόμιζαν …ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ…. 

 

                                            ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

                                                ΧΑΡΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Δεν μπορεί,…. τόσο πολύ ζημιά κάνει το λάδι των γυμναστηρίων που να μη μπορείτε να κατανοήσετε το πιο απλό; Ότι ο Χίτλερ ήταν ένας ελεεινός σφαγέας Ναζιστής, υπεύθυνος για τη δολοφονία χιλιάδων Ελλήνων & εκατομμύριων αθώων ανθρώπων, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ένα Ελληνοκτόνο φασιστοειδές, ένα ηλίθιο πιόνι των Αμερικάνων και εσείς οι υμνητές τους επικίνδυνοι άβουλοι Νενέκοι, εφεδρικά πιόνια των Εφοπλιστών και των Τραπεζιτών!!! Τι διάολο;;;;; Ούτε τα βασικά δεν μπορείτε να κατανοήσετε πια;

Αντί να γράφετε ηλιθιότητες βρωμίζοντας το όνομα του Κολοκοτρώνη και αντί να χτυπάτε γυναίκες με τα λαδωμένα σας μπρατσάκια, ανοίχτε και κανένα ρημαδοβιβλίο να ξεστραβωθείτε! Αστοιχείωτοι Νενέκοι, Φασίστες Εθνικιστές υμνητές του Χίτλερ, Γερμανοτσολιάδες της Χρυσής Αυγής, ο Κολοκοτρώνης σε σας αναφερότανε!

τι διάολο οι εθνικιστές κυβερνούν 45 χρόνια? πάρε τα χάπια σου φιλαράκι να ηρεμήσεις

Κυβερνούσαν ο μπαμπάς Χριστοφοράκος, ξέρεις ο γνωστός Δωσίλογος της κατοχής, ο γιος του και οι όμοιοι τους σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Μη μου πεις ότι πέφτεις από τα σύννεφα; Γιατί λες άραγε στο σκάνδαλο της Siemens, η Ελλάδα να έχει τη θλιβερή ιδιαιτερότητα, κανένας από τους υπεύθυνους του σκανδάλου να μη βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.