Επιστολή με «κεραυνούς» από τον Α.Ο. Τεγέας για την ΕΠΣ και την Αρκαδική διαιτησία

Επιστολή με «κεραυνούς» από τον Α.Ο. Τεγέας για την ΕΠΣ και την Αρκαδική διαιτησία

Φεβρουάριος 19, 2019 - 20:39
15 σχόλια

Με επιστολή σε υψηλούς τόνους προς την ΕΠΣ Αρκαδίας και τους Διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας ο Α.Ο. Τεγέας παίρνει θέση και εκφράζει τα παράπονα του για να όσα έλαβαν χώρα όπως καταγγέλλει στον αγώνα με το Κορακοβούνι στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα την περασμένη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Α.Ο ΤΕΓΕΑΣ   

ΘΕΜΑ:  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Αξιότιμοι διοικούντες της ΕΠΣ Αρκαδίας και υπεύθυνοι της Αρκαδικής διαιτησίας, η ομάδα μας την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα του Κορακοβουνίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τα δρώμενα της ΕΠΣ Αρκαδίας, ούτε με τις διαιτητικές αποφάσεις σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο και της ΕΠΣ Αρκαδίας ως διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αλλά και της Αρκαδικής διαιτησίας ως ''άρχοντες'' των αναμετρήσεων και αναγνωρίζουμε την συμβολή και των δύο στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Μπορούμε να κατανοήσουμε τυχόν λάθη από πλευράς ΕΠΣ και φυσικά και λάθη (ανθρώπινα) τα οποία μπορούν να πράξουν διαιτητές ή βοηθοί διαιτητή και αυτό γιατί είμαστε υπέρμαχοι της φράσης: Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι, και σφάλματα κάνουνε...

Όμως την εφετινή χρονιά έχουν συμβεί πολλά, και τραγικά λάθη στους αγώνες της ομάδας μας με έναν κοινό παρανομαστή τις περισσότερες φορές.

Ποίος είναι αυτός; Η απάντηση είναι πολύ απλή και σύντομη...

Τα λάθη τα οποία συμβαίνουν είναι συνήθως κατά της ομάδας μας και τις περισσότερες φορές μας αναγκάζουν να χάνουμε βαθμούς φτάνοντας στο σημείο να πιστέψουμε ότι τα λάθη ξεφεύγουν από τα ανθρώπινα όρια και αγγίζουν τα όρια μίας ''συντονισμένης προσπάθειας'' μείωσης της δυναμικής του σωματείου μας, το οποίο πολλές φορές στέκεται ως ακρογωνιαίος λίθος στη διατήρηση της ποιότητας του ποδοσφαίρου.

Αρχίζοντας λοιπόν από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα εξής:

Η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα από μία διαιτησία που θα μπορούσε να θεωρηθεί εξ αρχής εχθρική απέναντι της.

Ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε ένα μίσος και σίγουρα με πολλούς τρόπους προσπάθησε να ευνοήσει τον αντίπαλο που αυτή τη φορά έτυχε να είναι η ομάδα του Κορακοβουνίου, με την οποία θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μας χωρίζει τίποτα μετά τη λήξη του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορήσουμε το σωματείο της Κυνουρίας για το παραμικρό.

Πλην της προσπάθειας του κ. Κουρτέση να κλείσει την ομάδα μας στην περιοχή της, μη δίνοντας της, την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που σύμφωνα με κοινή ομολογία τη δικαιούταν έπραξε σε τέσσερις συγκεκριμένες φάσεις ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ''  και χαρακτηριστικά αναφέρουμε.

 

  1. Στο 5ο λεπτό της συνάντησης δεν απέβαλε ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας ο οποίος έκανε πραγματικό ''κεφαλοκλείδωμα'' σε ποδοσφαιριστή μας, κάτι που δεν χωρά αμφισβήτησης.

  2. Κατά τη φάση της ισοφάρισης της ομάδας μας υπάρχουν δύο παραβάσεις στις οποίες ο διαιτητής επιδεικτικά ''κλείνει'' τα μάτια του. Φάουλ στον τερματοφύλακα της ομάδας μας και στη συνέχεια πεντακάθαρο χέρι επιθετικού που το κάνει ''γαργάρα''.

  3. Εν συνεχεία στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης στερεί πεντακάθαρη ευκαιρία στην ομάδας μας να σημειώσει τέρμα, όταν ύστερα από υπόδειξη του Ά βοηθού σταματά ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ.

  4. Δεν βλέπει την πέτρα η οποία ''εκσφενδονίστηκε'' από ανεγκέφαλο φίλαθλο προς τον προπονητή της ομάδας μας (η ευθύνη βαραίνει και τον παρατηρητή αγώνα που για άλλη μία φορά ήταν στον κόσμο του και σε καμία περίπτωση δεν εκτέλεσε ορθά τα καθήκοντα τα οποία του είχαν ανατεθεί φτάνοντας στο γήπεδο στις 15:05 και ''τριγυρνούσε'' ως τουρίστας από την πρώτη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της  αναμέτρησης.

  5. Εν συνεχεία ρωτούμε τον αρμόδιο για τους ορισμούς διαιτητών και βοηθών κ. Γιώργο  Τσούκα για πιο λόγω όρισε σε ένα ντέρμπι έναν διαιτητή άπειρο, ο οποίος άρει την καταγωγή του από το Κορακοβούνι και κατά κοινή ομολογία δεν είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στο επίπεδο του Ά τοπικού, ενώ σε παιχνίδι θεωρητικά πιο εύκολο λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα είχε ορίσει έναν έμπειρο διαιτητή, για ένα παιχνίδι το οποίο έληξε με σκορ 1-7;

Κατόπιν όλων αυτών ζητάμε:

1)  Την εξαίρεση του διαιτητή Κουρτέση από τους αγώνες της ομάδας μας είτε εντός είτε εκτός έδρας και την παραδειγματική τιμωρία αυτού.

  1. Την εξαίρεση του παρατηρητή αγώνα από τους αγώνες της ομάδας μας κ. Παλαιογιάννη Θεόδωρου μέχρι τουλάχιστον να εμπεδώσει πια είναι τα καθήκοντα ενός παρατηρητή αγώνα.

  2. Ορισμό παρατηρητή διαιτησίας σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας εντός και εκτός έδρας.

  3. Ορισμό αξιόλογων διαιτητών και βοηθών της ΕΠΣ Αρκαδίας(κάτι που γνωρίζουμε ότι διαθέτει η ΕΠΣ Αρκαδίας στις τάξεις της).

Δεν σας κρύβουμε ότι η ομάδα μας σκέφτηκε έντονα την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της 'Α κατηγορίας, όμως κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τιμώντας τους εαυτούς μας , τους χορηγούς μας, την ιστορία μας και φυσικά τους ΤΕΓΕΑΤΕΣ.

Λυπούμαστε διότι δεν σέβεστε... τους αγώνες μας!

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τεγέας.

 

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Ποιο ντέρμπι παίζατε και θέλατε και διαιτητή αξιολογημένο;Όταν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα φταιει ο Διαιτητης

Φαίνεται ξεκάθαρα απο αυτό που έγραψες ότι δεν έχεις ιδέα για όσα διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι..

Ρε ΑΡΧΩΝ ησουν στο παιχνιδι για πιο αποτελεσμα μιλας. Με αυτα που γινανε η ισοπαλια ειναι σαν ΝΙΚΗ.....

Ο προπονητης σας που κυνηγαγε να δειρει το διαιτητη δε θα τιμωρηθει;Μηπως εχασε το πρωταθλημα;Κατι αναλογο ειχε συμβει και στη Μελιγου για ενα οφσαιντ.Ποσο ακομα θα τα ανεχεται αυτα η ΕΠΣ και ο συνδεσμος

Μια ανακοινωση με πολλες ανακριβειες και ψεμματα..σωστη η κοκκινη και το χερι..ποιο φαουλ στον τερματοφυλακα??ποιο γκολ οφσαιντ??ποια πετρα??στον προκλητικο κοουτς ο οποιος εβριζε απ'την αρχη τον διαιτητη...και να μην ξεχναμε για οσους δε ξερουν...ο ιδιος διαιτητης ηταν στο 0-2 του πρωτου γυρου που σας ειχε δωσει δυο πεναλτι αλλα παρολα αυτα παλι χασατε...καντε και λιγο την αυτοκριτικη σας γιατι προχθες περασατε μια φορα το κεντρο στο δευτερο ημιχρονο..αντε γιατι πολυ σας ανεχτηκαμε..

Απορημενε σε αλλο γηπεδο πρεπει να ησουνα. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μας μπηκε να προφυλαξει τους παιχτες μας να μην φανε κοκκινες καρτες απο αυτα που εβλεπαν αλλα ομαδρς που ευνοουνυαι συνεχεια απο την διαιτησια δεν πρεπει να μιλουν. Την αυτοκριτικη πρεπει να την κανουν αλλοι και οχι εμεις...

Κορακοβουνιον με παράγοντα-dpg- να συστήνεται στους διαιτητές με την εργασιακή του θέση. Γελάει ο κοσμάκης

Διαιτησία αρκαδιας: η γελειοτητα και η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο

Αγαπητε κυριε κουτοχορτο το ξερουμε οτι θα ηθελες πολυ η ομαδα μας να βρισκεται στη θεση της δικης σου ομαδας(χαμηλα)..γι'αυτο και ζοριζεσαι και λες μ#$@#$...ψαξε να βρεις πως θα γλιτωσεις εσυ και μην ασχολεισαι με μας!!

Η ανακοινωση της Τεγεας βρηκε πιο πολλους υποστηρικτες στην Κυνουρια παρα στην ιδια την Τεγεα ισως...οι λογοι προφανεις...ο πνιγμενος απ'τα μαλλια πιανεται

Ειναι γεγονος οτι οι διαιτητες οταν πανε να σφιριξουν Κυνουρια παιζουν πολυ εδρα.Οσο για τους φιλαθλους παρα πολες φορες ξεφευγουν.Ας βαζανε ποι εμπειρο ρεφ.

Για γέλια και για κλάματα αυτή η ανακοίνωση, δυστυχώς. Από τις ελάχιστες ομάδες που δε δέχονται την ήττα τους και αμφισβητούν τους διαιτητές από το πρώτο τους σφύριγμα πάντα. ΥΓ. Λίγη αυτοκριτική κάντε κύριοι. ΥΓ. 2. Μικρενετε την ομάδα σας και την κανετε περισσότερο αντιπαθητική απ ότι ήταν στον κόσμο με τέτοιες ανακοινώσεις.

ΚΥΡΙΕ ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ για πεσμου ποτε η ΤΕΓΕΑ εχει βγαλει ανακοινωση για την διαιτησια. Οσο για το αν δεν δεχεται τις ηττες σε πληροφορω οτι τις δικαιες ηττες τις δεχομαστε ασυζητητη. Οταν ομως για να χασουμε βαζουν αλλοι το χερακι τους ποτε. Το να μη μιλας ορισμενοι το εκλαμβανουν σαν αδυναμια. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.