Επιστολή Κωνσταντινόπουλου για την επίθεση που δέχθηκε ο Παναρκαδικός

Επιστολή Κωνσταντινόπουλου για την επίθεση που δέχθηκε ο Παναρκαδικός

Απρίλιος 03, 2015 - 13:36
0 σχόλια

Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Παιδείας κ. Μπαλτά, αλλά και προς τον υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βούτση, σχετικά με τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Αχαϊκής κατά τον αγώνα Αχαϊκή - Παναρκαδικός στις 22 Μαρτίου 2015.

Σημειωτέον ότι πολύ σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Αχαϊκής. Οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αποδυτήρια, δεχόμενοι επίθεση με πέτρες και καπνογόνα από φιλάθλους της τοπικής ομάδας.
Τραγικές σκηνές στο γήπεδο της Αχαϊκής με παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους που μάλιστα μπήκαν και στον αγωνιστικό χώρο να προπηλακίζουν την αποστολή του Παναρκαδικού. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Τρίπολης δέχθηκαν επίθεση και στη φυσούνα του γηπέδου.
Η επιστολή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έχει ως εξής:

Προς: Τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αριστείδη – Νικόλαο - Δημήτριο Μπαλτά
Τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νίκο Βούτση
 
Θέμα: «Καταγγελία – Διαμαρτυρία της ομάδας ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. προς την ΑΧΑΪΚΗ Α.Ε.»
 
Κύριε Υπουργέ,
Σας αναφέρω την υπ’ αριθμ. 120/2015, 24-30-2015 καταγγελία – διαμαρτυρία της διοίκησης του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΑΚΟΣ Α.Ο.» προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), σχετικά με τα απαράδεκτα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη την 22.03.2015 στο Εθνικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας μεταξύ της ομάδας  του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και της ΑΧΑΪΚΗΣ Α.Ε.
Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις ενέργειες τις αρμοδιότητάς σας επί του θέματος.
 
Αθήνα, 02.04.2015
Ο Αναφέρων Βουλευτής,
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.