Επιστολή-έκκληση του προέδρου ΤΚ Νεοχωρίου για να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες...

Επιστολή-έκκληση του προέδρου ΤΚ Νεοχωρίου για να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες...

Ιούνιος 26, 2016 - 19:48
0 σχόλια

... για επιδιόρθωση και αποζημίωση των πληγέντων κατοίκων.

Χθες Σαββατο 25 Ιουνίου το χωριο μας οπως και τα γύρω χωριά βιώσαμε την απιστευτη μανία της φύσης. Η ασταμάτητη δυνατή βροχή που έπεφτε για πολλές ωρες έφερε αντιμέτωπους τους κατοίκους του χωριού μας με αντίξοες συνθήκες,παλεύοντας όλη την νυχτα να σώσουν οτι μπορούσαν.

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκινήσαμε την καταμέτρηση των ζημιών. Με πόνο καρδιάς αντικρίσαμε σπίτια κατεστραμμένα,αποθήκες πλημμυρισμένες ,περιουσίες χαμένες. Η ζημιά που υποστήκαμε ειναι ανυπολόγιστη. Το χωριο είχε ηδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης απο τους ίδιους τους κατοίκους πολυ πριν φτάσουν οι πρώτοι υπεύθυνοι. Καλώ λοιπον την πολιτεία,την περιφέρεια,τον δήμο να προβεί το συντομότερο δυνατόν στις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την επιδιόρθωση και αποζημίωση των πληγέντων κατοίκων.

Οπως επίσης καλώ και απαιτώ απο το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης την άμεση αποστολή κλιμακίου για να διαπιστώσουν ιδιοις ομασι την καταστροφή σε ποσοστό 95% των καλλιεργειών πατάτας,αμπελιών,οπωροφόρων δένδρων και άλλων οπωροκηπευτικών και την άμεση αποζημίωση των αγροτών-παραγωγών.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΤΚ Νεοχωριου
Αποστολοπουλος Ιωαννης

Δείτε τις φωτογραφίες με καταστροφές σε οικίες στο Νεοχώρι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.