Επιστημονική Ημερίδα στο Λεωνίδιο

Επιστημονική Ημερίδα στο Λεωνίδιο

Νοέμβριος 26, 2015 - 08:52
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Γεωχωρικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθηνών και με τη συμμετοχή του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Ε.Κ.Π.Α, σας προσκαλούν στην Επιστημονική Ημερίδα:

«Η γεωχωρική τεχνολογία στην υπηρεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης» το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:30, στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο.

Εισηγητές:

• Κος Χαράλαμπος Λυσίκατος, Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
• O Δρ. Ανδρέας Τσάτσαρης, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπληροφορικής, Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Γεωχωρικής Τεχνολογίας
• O Δρ. Ιωάννης Αλεξόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής – Τεχνικής & Περιβαλλοντικής Γεωφυσικής, του Τομέα Γεωφυσικής και Γεωθερμίας του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος.
• Ο Γιάννης Πετρόγκωνας, γενικός διευθυντής και ιδρυτής της ΜΑΠ. Με πτυχίο Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με εξειδίκευση στην οργάνωση και παρακολούθηση μεγάλων έργων παραγωγής γεωχωρικών δεδομένων σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
• Ο κ. Γρηγόρης Γρηγορακάκης είναι Αρχαιολόγος, αναπληρωτής Διευθυντής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και επικεφαλής του Τμήματος Αρχαιολογικών Χώρων και Αρχαιογνωστικής Έρευνας της Εφορείας (Τμηματάρχης).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.