Επισκευή της οροφής του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης ζητούν οι γονείς

Επισκευή της οροφής του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης ζητούν οι γονείς

Δεκέμβριος 07, 2017 - 08:58
2 σχόλια

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των Μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017, έγινε στο χώρο του σχολείου μας έκτακτη γενική συνέλευση. Σκοπός της συνέλευσης ήταν κατ’ αρχήν η επαφή και η γνωριμία των γονέων με τα νέα μέλη του ΔΣ, αλλά και η ενημέρωσή τους για τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και εν γένει τη σχολική κοινότητα.

Τα θέματα που παρουσιάσθηκαν προς ενημέρωση ήταν:
1. Σίτιση
2. Μεταφορά
3. Επισκευή της οροφής του αμφιθεάτρου.

Κατά σειρά σας παραθέτουμε τα θέματα:

1. Η σίτιση των μαθητών ανατέθηκε στην εταιρεία NEON Catering του κ. Πετρόπουλου από την Κόρινθο και θα αφορά για το διάστημα μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους. Ρωτήθηκαν οι γονείς που παρευρέθησαν αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τη σίτιση. Η απάντηση ήταν αρνητική και ότι τα παιδιά λαμβάνουν κανονικά το γεύμα τους.

2. Η μεταφορά των μαθητών, η οποία λήγει την 31-12-17, θα συνεχιστεί και με την νέα χρονιά. Θα γίνονται παρατάσεις στις υπάρχουσες συμβάσεις και τα δρομολόγια θα γίνονται ως έχουν.

3. Για την επισκευή της οροφής, μέλος του ΔΣ ανέφερε στους παρευρισκόμενους γονείς, ότι μετά από επαφή που είχαμε με τον δήμαρχο κ. Παυλή, θα αναλάβει να βρει πόρους ο δήμος από σχετικό φορέα για την επισκευή της αφού περάσει ένα διάστημα περίπου 2 μηνών. Αποφασίστηκε όπως ο σύλλογος να απευθυνθεί σε νομικό σύμβουλο, όχι για να βρούμε τους υπαίτιους για να αποδοθούν ευθύνες, αλλά να ενεργοποιήσουμε τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες που θα προβούν στην επισκευή της οροφής. Τους υπεύθυνους ας αναλάβει η δικαιοσύνη να τους ελέγξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμφιθέατρο του σχολείου διατίθεται και σε τρίτους (Συνέδρια, διαλέξεις κ.λ.π.) οι οποίοι καταβάλλουν το ανάλογο αντίτιμο.

Ως σύλλογος και ως γονείς δεσμευόμαστε να ενεργήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο προκειμένου να διεκδικήσουμε και να πάρουν τα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει.

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Τρίπολης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ντροπή και αίσχος. Σχολείο 2-3 ετών και να θέλει αλλαγή η σκεπή του;;;; Φυλακή στους μηχανικούς και σε αυτούς που υπέγραψαν και παρέλαβαν το κτίριο. Που είσαι ρε Παπαδόπουλε;; Μας κατέστρεψε η πολύ δημοκρατία...έλεος με τους μιζαδόρους.

Καλή αρχή έκαναν οι γονείς. Αρκεί να μην το ξεχάσουν στην συνέχεια. Γιατί η κατάσταση σε αυτό το σχολείο είναι συνεχώς του σπρωξίματος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.