Επισκευή και συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Περδικόβρυσης

Επισκευή και συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Περδικόβρυσης

Δεκέμβριος 14, 2018 - 18:00
1 σχόλια

Έργο που θα δώσει πνοή στο χωριό Περδικόβρυση ενεκρίθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το έργο «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Περδικόβρυσης Δήμου Β. Κυνουρίας».

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Νομίζω οτι αυτό έπρεπε να είχε γίνει από πολύ καιρό πριν ... Ας σημειωθεί οτι σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και το σχολείο της Ωριάς αλλά και του Καράτουλα κλπ. Είναι γεγονός οτι ακόμη και σαν πιθανότητα αυτά τα κτήρια να λειτουργήσουν σα σχολεία είναι μακρινή από την πραγματικότητα. Όμως, είναι δυνατό, αν υπάρξει ενδιαφέρον από τους "κατοίκους" αυτών των χωριών, αυτά τα κτίσματα με τόσο σημαντική ιστορία να χρησιμοποιηθούν πχ ως λαογραφικά μουσεία ή κάτι σχετικό. Μακάρι να προχωρήσει ένα τέτοιο σχέδιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.