Επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Σαπιέντζα στη Ρώμη ο αρχαιολόγος Γ. Σπυρόπουλος

Επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Σαπιέντζα στη Ρώμη ο αρχαιολόγος Γ. Σπυρόπουλος

Μάιος 26, 2017 - 19:53
0 σχόλια

Ο κ. Σπυρόπουλος με τις μελέτες του έχει ρίξει φως στην Έπαυλη Ηρώδου Αττικού στη Βόρεια Κυνουρία
Ο κ. Γ. Σπυρόπουλος, οι μελέτες του οποίου έχουν ρίξει ως στην Έπαυλη του Ηρώδη Αττικού στην περιοχή της Εύας Δολιανών στη Βόρεια Κυνουρία και έχουν γίνει αντικείμενο ευρέων συζητήσεων στους επιστημονικούς κύκλους, είναι πια επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Σαπιέντζα στη Ρώμη.

Ο δρ Αρχαιολογίας κ. Σπυρόπουλος εργάζεται στη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού και τα άρθρα του για την Έπαυλη Ηρώδη Αττικού έχουν δημοσιευθεί στα πλέον έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και διατηρεί συνεργασίες με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια, όπως Sapienza, Columbia, NYU, McMaster, Princeton.

Ο κ. Σπυρόπουλος αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του ΕΚΠΑ, και έλαβε διδακτορικό στην Κλασική Αρχαιολογία από Philipps Universität στο Μάρμπουργκ της Γερμανίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.