Επίσκεψη ζεύγους Καραμανλή στη Ζάτουνα

Επίσκεψη ζεύγους Καραμανλή στη Ζάτουνα

Φεβρουάριος 10, 2017 - 22:14
2 σχόλια

Σύμφωνα την ομάδα του Facebook Γορτυνιακά Νέα: Για μια ακόμη φορά, επισκέπτεται την Ζάτουνα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με την γυναίκα του, φιλοξενούμενος του Ζατουνίτη ορθοπεδικού Βασίλη Μπιτούνη.

Μαζί με την παρέα τους διαμένουν στο "Αρχοντικό Ανυφαντή". 

Σήμερα πραγματοποίησαν τοπικές εκδρομές. Από αύριο αναμένεται να επισκεφτούν όλα τα αξιοθέατα της περιοχής.


2 Σχόλια

Θα του δειξουν και το γνωστο μουσειο Θεοδωρακη,που η φροντιδα και η αγαπη του δημαρχου της Δημητσανας,το εγκατελειψε και με ιδιαιτερο ζηλο το...εκλεισε. Δεν ειναι τυχαια και η καταργηση του αγωνα δρομου δηλ.τα "Θεοδωρακεια" διοτι δεν δεν τα τιμουσε αυτα τα αντιγερμανικα, η...Ευη.

O Κωνσταντίνος ο "κατάκοπος" αφού κατέστρεψε την χώρα , συνεχίζει τις διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό για να ξεκουράσει τα ροζιασμένα χέρια του. Μία ολόκληρη ζωή ........διακοπές. Τώρα πως βιοπορίζεται ; Mάλλον όπως o Γιωργάκης, οΤσίπρας, ο Αλαβάνος κλπ. Το απογοητευτικό είναι ότι ο λαουτζίκος με τα πραγματικά ροζιασμένα χέρια τσακώνεται για το ποιός τεμπέλης είναι ο καλύτερός.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.