Επίσκεψη Βλάση – Σκρέκα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη (pics)

Επίσκεψη Βλάση – Σκρέκα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη (pics)

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 17:30
1 σχόλια

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη επισκέφθηκαν σήμερα ο Βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης και ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ν.Δ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας.

Οι δύο Βουλευτές συναντήθηκαν με εργαζομένους αλλά και συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, προκειμένου να ακούσουν τους προβληματισμούς τους σε σχέση με την επικείμενη πώληση των λιγνιτικών μονάδων της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν απόψεις με τους δύο Βουλευτές της Ν.Δ. και τους μετέφεραν την έντονη ανησυχία τους, καθώς το σχέδιο που κατάρτισε και ψήφισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη ΔΕΗ δεν διασφαλίζει το εργασιακό τους μέλλον αλλά ούτε και τη βιωσιμότητα της ίδιας της εταιρείας.

Πριν την επίσκεψή τους στη Μεγαλόπολη οι κ.κ. Βλάσης και Σκρέκας πραγματοποίησαν σύντομη συνάντηση στην Τρίπολη με μέλη της ΔΑΚΕ του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εμφανίστηκε ο εξαφανισμένος! Έκανε ντόρο για το εκπτωτικό τιμολόγιο , το έλυσε? Ποιά είναι τα αποτέλεσματα ? Σε ποιά Υπουργεία πήγε? Ποιά είναι η λύση ? Φιου φιου και αρώματα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.