Επίσκεψη του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης (pics)

Επίσκεψη του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης (pics)

Οκτώβριος 24, 2017 - 13:00
0 σχόλια

Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που με λαμπρότητα θα γιορτάσει η Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο, τα νήπια του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης.

Τα μικρά παιδιά, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους του μουσείου και έδειξαν ενδιαφέρον για τα εντυπωσιακά εκθέματά του.

Σημειωτέον ότι το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης καλύπτει τη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας από το 1821 έως και το 1944, είναι χωρισμένο σε θεματικές ενότητες που καλύπτουν τους αγώνες των Ελλήνων από την Επανάσταση του 1821, τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο, τον Μακεδονικό Αγώνα φτάνοντας μέχρι τη Μέση Ανατολή και την Απελευθέρωση.

Στο μουσείο βρίσκονται δύο συλλογές, μία από αυτές είναι του Σαρόγλου, η οποία περιέχει μια μεγάλη συλλογή από κειμήλια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.