Επίσκεψη του Νίκου Παπαδόπουλου στις ακαδημίες του FC Tripolis (pics)

Επίσκεψη του Νίκου Παπαδόπουλου στις ακαδημίες του FC Tripolis (pics)

Δεκέμβριος 07, 2019 - 20:24
0 σχόλια

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών του FC Tripolis το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου που ακούει στο όνομα του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του FC Tripolis με τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να τον γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν αλλά και να μάθουν πολύτιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν για το μέλλον.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών Νίκος Χατζόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων του FC Tripolis Γιώργος Γούνης παρουσίασαν στα παιδιά τον Νίκο Παπαδόπουλο με τον υψηλόσωμο κίπερ της αρκαδικής ομάδας να δέχεται όλη την αγάπη των μικρών εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών.

Τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος απάντησε σε όλες τις απορίες των νεαρών αθλητών, έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους πιτσιρικάδες τερματοφύλακες της ακαδημίας για την θέση του γκολκίπερ, υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.