Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Μεγαλόπολη

Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Μεγαλόπολη

Ιούλιος 06, 2016 - 17:26
4 σχόλια

Την πόλη της Μεγαλόπολης επισκέφθηκε την Τρίτη 05-07-2016 ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου με συνεργάτες του. Στο Δημαρχειακό Μέγαρο τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Δημοτικής Αρχής και αρκετοί δημότες.

Ενημερώθηκε για τα ζητήματα που προέκυψαν με την πρόσφατη θεομηνία και έδειξε ενδιαφέρον και την πρόθεση να βοηθήσει και αυτός προς όποια κατεύθυνση, για την γρηγορότερη διευθέτηση των αποκαταστάσεων και των αποζημιώσεων.

Στην συνάντηση που διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα τέθηκαν και άλλα ζητήματα γενικότερα της περιοχής και συζητήθηκαν δυνατότητες και προοπτικές του λεκανοπεδίου για την μεταλιγνιτική εποχή.

Επαγγελματίες της πόλης του έθεσαν συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν στο σύνολο των επαγγελματιών όπως η υψηλή φορολόγηση και το ακριβό ΤΕΒΕ.

Μετά το πέρας της συζήτησης ο κ. Παπανδρέου απέκτησε πλήρη εικόνα τόσο για τα ειδικότερα θέματα που προέκυψαν την τελευταία περίοδο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης, όσο και για τα γενικότερα προβλήματα του λεκανοπεδίου.

Εκ του Δήμου


4 Σχόλια

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.