Επίσκεψη του Νίκου Δελφάκη στην αγορά της Τρίπολης

Επίσκεψη του Νίκου Δελφάκη στην αγορά της Τρίπολης

Οκτώβριος 21, 2010 - 15:21
2 σχόλια

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Δελφάκης επισκέφθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου μαγαζιά και επιχειρήσεις στην αγορά της Τρίπολης και συνομίλησε με εκπροσώπους του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του: “Η τοπική ανάπτυξη αποτελεί την υπ’ αριθμόν 1 προτεραιότητα για το νέο Δήμο. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε. Συγκεκριμένα, για την αγορά της Τρίπολης ο Δήμος πρέπει να συνδράμει με τη διάθεση φθηνών μέσων επικοινωνίας, με την ανάπλαση του ιστορικού μας κέντρου, με τη δημιουργία του Διοικητικού Κέντρου Πελοποννήσου στο 11ο Σύνταγμα, με τη μείωση της γραφειοκρατίας για τις νέες επιχειρήσεις και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του δήμου στην καθαριότητα, τις βασικές υποδομές κ.ά.”.


2 Σχόλια

Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι κατεβενει ο Δελφακης και ο καθε Δελφακης στην αγορα και στα χωρια μονο οταν ειναι εκλογες?? Η μαλλον καταλαβα ειναι προφανες....

ο Δελφάκης δεν κατεβαίνει ανεβαίνει. Ας κάνουμε λίγη υπομονή ο κόσμος θα καταλάβει ποιός είναι ποιός. Όποιες τεχνικές και να χρησιμοποιήσουν κάποιοι "πονηροί" θα προκύψει όντως το προφανές. Το ήθος θα κερδίσει.