Επίσκεψη Τατούλη- Μισθού στο 59ο Βαθμολογικό κέντρο στην Τρίπολη (photos&video)

Επίσκεψη Τατούλη- Μισθού στο 59ο Βαθμολογικό κέντρο στην Τρίπολη (photos&video)

Ιούνιος 19, 2012 - 12:57

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία βαθμολόγησης στο 59o Βαθμολογικό κέντρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που λειτουργεί στην Τρίπολη και στο κτίριο του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης.

16χιλιάδες γραπτά από περιοχές της Αττικής βαθμολόγησαν όλο αυτό το διάστημα 400 καθηγητές τόσο από την Πελοπόννησο όσο και από άλλες περιοχές ενώ η Πρόεδρος της Επιτροπής βαθμολόγησης Ελένη Ρέππα κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Πέτρου Τατούλη και του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρου Μισθού, έκανε λόγο για μία πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία.

Η κα. Ρέππα ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα και κυρίως τους εκπαιδευτικούς. Ενώ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επεσήμανε ιδιαίτερα το γεγονός της λειτουργίας βαθμολογικού κέντρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και για να ακριβολογούμε της επαναλειτουργίας βαθμολογικού κέντρου, αφού στην Τρίπολη λειτούργησε βαθμολογικό κέντρο και την περίοδο 1991-2000. Επίσης ειδική αναφορά έγινε και στο γεγονός ότι δεν υπήρξαν πολλά γραπτά προς αναβαθμολόγηση και δήλωσε πως αυτό αποδεικνύει το υψηλό βαθμό εμπειρίας και ικανότητας που διαθέτουν οι εκπαιδευτικοί.
Ο κ. Μισθός στάθηκε στο γεγονός πως σε καιρούς «ανομβρίας» έργων και δράσεων είναι πολύ σημαντικό που στην Περιφέρεια Πελοποννήσου λειτούργησε βαθμολογικό κέντρο.
Να τονίσουμε δε πως ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε ακροθιγώς και στην σύσκεψη που ακολούθησε στα γραφεία της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης και είχε να κάνει με την μύηση των μαθητών όλων των βαθμίδων στον πολιτισμό. (για τη σύσκεψη περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση)

Παρακολουθήστε και στο βίντεο την συζήτηση που έγινε μεταξύ των Π.Τατούλη- Π. Μισθού και Ε. Ρέππα στο χώρο του 59ου βαθμολογικού κέντρου….

Παρακολουθήστε και το βίντεο με τις δηλώσεις που έγιναν μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης

Ελένη Τράκα

Video: 

youtube://v/DKfZtGczIxI

youtube://v/OvMR3bZjGUY