Επίσκεψη Σμυρνιώτη σε επιχείρηση που διαχειρίζεται ανακυκλώσιμα υλικά (pics)

Επίσκεψη Σμυρνιώτη σε επιχείρηση που διαχειρίζεται ανακυκλώσιμα υλικά (pics)

Μάιος 21, 2019 - 22:15
1 σχόλια

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης επισκέφτηκε επιχείρηση που διαχειρίζεται ανακυκλώσιμα υλικά και όπως τονίζει και στην δημοσίευση του βάζει ψηλά το θέμα των απορριμμάτων και την μείωση τους κόστους για τον Δήμο.

Ακολουθεί η δημοσίευση:

Επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις μιας πολυμετοχικής επιχείρησης , που από το 2013 περιλαμβάνει και διαχειρίζεται ανακυκλώσιμα υλικά νοικοκυριών και επιχειρήσεων της Αρκαδικής Εναλλακτικής. Μας υποδέχθηκε ο Βασίλης Γιόκαρης πρώτος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με θητεία ως επικεφαλή της παράταξης Μαντινειακή Συμπολιτεία στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη και αγωνιστήκαμε μαζί του με τρόπους για την ενίσχυση τέτοιων πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην επιτροπή σημαντικών ποσοτήτων απορριμμάτων από την υποχρέωση διαχείρηση , στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας και του οικολογικού αποτυπώματος του Δήμου με αντίστοιχη μείωση τους κόστους για τον Δήμο.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

τωρα μαλιστα ,πηγες εκει που πρεπει,να ετοιμαζεσαι και εσυ για ανακυκλωση ,εφτασαν οι μερες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.