Επίσκεψη μαθητών Erasmus+ στο Δημαρχείο Τρίπολης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επίσκεψη μαθητών Erasmus+ στο Δημαρχείο Τρίπολης

Δεκέμβριος 06, 2018 - 19:05
0 σχόλια

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Στρατηγικής Σύμπραξης αποκλειστικά μεταξύ Σχολείων ΚΑ229 Erasmus+διετούς διάρκειας 2018-2020, με τίτλο «Think Globally Act Globally», πραγματοποιείται η 2η και σύντομη κινητικότητα/ανταλλαγή μαθητών με την εκπαιδευτική αποστολή 12 εκπαιδευτικών και 23 μαθητών/μαθητριών στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης, από τις 03/12/2018 έως και 07/12/2018.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που βρίσκονται στην πόλη μας, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, τους καλωσόρισε και επισήμανε τη χρησιμότητα και την ενδιαφέρουσα πλευρά των προγραμμάτων Erasmus σχετικά με την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των εμπλεκόμενων χωρών και πόλεων.

Οι εκπαιδευτικοί ανέφεραν ο καθένας ξεχωριστά τη δική τους εμπειρία από την επίσκεψή του στη χώρα μας και τέλος ακολούθησε η εθιμοτυπική ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.