Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Μεγαλόπολη (pics,vid)

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Μεγαλόπολη (pics,vid)

Ιούνιος 28, 2016 - 13:40
0 σχόλια

Σήμερα  Τρίτη 28 Ιουνίου 2016,  πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στις πληγείσες, από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, περιοχές του δήμου Μεγαλόπολης, με επικεφαλής τον τομεάρχη Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων,  Βουλευτή Σερρών κ. Κωνσταντινό Καραμανλή, την Υπεύθυνη Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής  Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου , τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση και την πολιτευτή του κόμματος κ. Εύη Τατούλη.

Το κλιμάκιο αρχικά επισκέφτηκε το δημαρχείο Μεγαλόπολης όπου συνομίλησε και ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και στην συνέχεια επισκέφτηκαν όλοι μαζί την κατεστραμμένη γέφυρα στον δρόμο προς Θωκνία, το κλειστό γυμναστήριο της πόλης αλλά είχαν και μια σύντομη συζήτηση – επαφή με πολίτες στην περιοχή .

Με ανάρτηση της στην ιστοσελίδα της η Εύη Τατούλη δηλώνει:

Χρειάζεται άμεσα να υπάρξει κινητοποίηση ώστε η ΕΕ να μεριμνήσει για την αποκατάσταση των ζημιών στην Αρκαδία από την θεομηνία του περασμένου Σαββάτου, αντίστοιχη με αυτή που είχε παρασχεθεί το 2007 με τις φωτιές.

Κατά την επίσκεψή μου με το κλιμάκιο της ΝΔ που αποτελείται από τους Κώστα Καραμανλή, Άννα  Μισέλ Ασημακοπουλου και Κώστα Βλάση  στις περιοχές της Μεγαλόπολης που χτυπήθηκαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία του περασμένου Σαββάτου έγινε μια πρώτη περιήγηση από το δήμαρχο Διονύση Παπαδόπουλο.

Η γέφυρα Μπαρμουτσάνας στην ΤΚ Θωκνίας στην Μεγαλόπολη,  πρώτη στάση της περιήγησης έχει πάθει τεράστια καταστροφή.

δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Μεγαλόπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.