Επίσκεψη Χρήστου Στάικου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Τρίπολη και το Πεζοπόρο στον Άγιο Βασίλειο (pics)

Επίσκεψη Χρήστου Στάικου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Τρίπολη και το Πεζοπόρο στον Άγιο Βασίλειο (pics)

Ιούνιος 24, 2019 - 19:55
8 σχόλια

Από την επίσκεψή μας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Τρίπολη και το Πεζοπόρο τμήμα στον Άγιο Βασίλειο. Συναντήσαμε και κουβεντιάσαμε με τον Περιφερειακό Διοικητή του Σώματος Θεόδωρο Λαρέζο καθώς και το προσωπικό του Πεζοπόρου Τμήματος.
Αναλύσαμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και τις πρόσφατες επιλογές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς την ενίσχυση του έργου και της ομαλότερης λειτουργίας του Σώματος.


Τον διορισμό 876 Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Την πρόσληψη 962 πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, για τη αντιπυρική περίοδο του 2019.
Τη μονιμοποίηση συμβασιούχων.
Την ίδρυση του Μηχανοκίνητου Ειδικού Τμήματος Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων.
Την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών(Αξιωματικών) και στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.

 


8 Σχόλια

Παρακαλώ να διοριστώ και εγώ ΑΜΕΣΑ. Άλλωστε τι ζητάω από τον Σύριζα? Τόσοι και τόσοι μπήκανε, ένας ακόμα θα ρίξει τον προϋπολογισμό έξω. Ψηφίζω Συριζα για να τρουπώσω που έλεγε και ο Βουτσάς..

Μηχανοκίνητο Χωροφυλακής πότε θα δούμε... Θα χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε από εγκληματικότητα μέχρι ISIS.

Έχετε στοιχεία ότι διορίστηκαν άνθρωποι παράνομα από το ΣΥΡΙΖΑ; Ή απλά μια καραμέλα της αντιπολίτευσης είναι αυτό;

@22:32 - Σε ένα κράτος που έχει χρεοκοπήσει ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε στους φόρους όλη την μεσαία τάξη και διόριζε, νόμιμα θα σου πω εγώ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Συμβασιούχους, μόνιμους, ότι μπορούσε. Αδιαφορώντας για την χρεοκοπία της χώρας, αδιαφορώντας για το αύριο. Όταν είσαι άεργος, μπαρουφολόγος, μόνο διορισμούς ξέρεις να κάνεις. Ούτε να δημιουργείς πλούτο, ούτε να βάσεις τις βάσεις για το μέλλον των παιδιών μας. Φτάνει πια με τους άσχετους. ΦΤΑΝΕΙ.

Παυλαρα τσακο 35 δις μαξιλαράκι ρε φίλε τώρα που σου ετοίμασαν οι αντιπαραγωγικοι συριζαιοι και ξαναπαραδωστε άδεια τα ταμεία. Ξέρετε εσείς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.