Επίσκεψη Γιαννακούρα στην Μεγαλόπολη για τουριστικό οδικό άξονα και προβλήματα Τριποτάμου (video)

Επίσκεψη Γιαννακούρα στην Μεγαλόπολη για τουριστικό οδικό άξονα και προβλήματα Τριποτάμου (video)

Σεπτέμβριος 25, 2014 - 14:40
0 σχόλια

Στην περιοχή της Μεγαλόπολης βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας και μαζί με τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο επισκέφτηκαν την περιοχή των χωριών Μαυριά, Κυπαρίσσια  και ίσιωμα Καρυών.

Σκοπός την επίσκεψης είναι η δημιουργία ενός οδικού άξονα που θα συνδέσει όλα τα παραπάνω χωριά και θα αποτελέσει μια τουριστική διαδρομή που θα ενώνει όλους τους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών διαμερισμάτων. Απο κοινού όλοι συμφώνησαν να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του άξονα αυτού ο οποίος θα συνδέσει την Καρύταινα με τα χωριά Μαυριά – Κυπαρίσσια – Ίσιωμα , κατόπιν την περιοχή που θα γίνει το Παλαιοντολογικό μουσείο και στην συνέχεια θα ενωθεί με τον δρόμο που οδηγεί στις Άνω Καρυές.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεγαλόπολης με αντιπροσωπεία κατοίκων του Τριποτάμου , όπου συζητήθηκε το θέμα της μετεγκατάστασης του χωριού.

Στην κουβέντα αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν και παρουσιάστηκαν από τους κατοίκους οι 4 μοναδικές λύσεις που υπάρχουν για τον χώρο που θα γίνει η μετεγκατάσταση. Επίσης τέθηκε και το σοβαρό θέμα της εκτίμησης της αξίας που θα πρέπει να γίνει , έτσι ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να χτίσουν πάλι τα σπίτια τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πλούσιο φωτορεπορτάζ στο kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.