Επίσκεψη Φώτη Κουβέλη την Τετάρτη στην Τρίπολη

Επίσκεψη Φώτη Κουβέλη την Τετάρτη στην Τρίπολη

Μάιος 28, 2012 - 14:58
1 σχόλια

    Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Αριστεράς σας ενημερώνει ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης θα επισκεφθεί την Τρίπολη την Τετάρτη 30-05-2012.

•         Στη 1:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΕΒ Αρκαδίας (στην οδό Καλαμών) θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής για τις πολιτικές εξελίξεις και τους στόχους της Δημοκρατικής Αριστεράς στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Καλούμε όλα τα ΜΜΕ να συμμετάσχουν στην συνέντευξη τύπου.
•         Στις 1:30 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΟΕΒ Αρκαδίας θα συναντηθεί με εκπροσώπους των παραγωγικών, κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της περιοχής και θα συζητήσει μαζί τους για τους προγραμματικούς στόχους μίας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας, την οποία επιδιώκει η Δημοκρατική Αριστερά.
.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

συντροφε Φωτη η αριστερα εβγαλε βουλευτη στην Αρκαδια και μαλιστα πολυ αξιολογο και σταθερο στην ιδεολογια του. θα μπορουσες να ξεκινησεις απο αλλο νομο την εκστρατεια σου , εκτος αν θελεις να αντικαταστησεις τους εντιμους και αξιους με αμφιλεγομενους και καιροσκοπους. κριμα για την στοχευση ...