Επίσκεψη αγάπης από το ΕΠΑ.Λ. Λεωνιδίου (pics,vid)

Επίσκεψη αγάπης από το ΕΠΑ.Λ. Λεωνιδίου (pics,vid)

Δεκέμβριος 24, 2016 - 18:12
0 σχόλια

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χτες Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η επίσκεψη των μαθητών/τριών και του Συλλόγου Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ Λεωνιδίου στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων "Ο Άγιος Λεωνίδας".

Οι μαθητές και οι καθηγητές του ΕΠΑ.Λ Λεωνιδίου σε μια συμβολική κίνηση, προκειμένου να εκφράσουν το σεβασμό τους στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που τόσα τους χρωστάμε, πρόσφεραν τρόφιμα και γλυκά.
Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν, όταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες αφηγήθηκαν ιστορίες και εμπειρίες τους από το παρελθόν και έδωσαν συμβουλές ζωής στους μαθητές και τις μαθήτριες πώς να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής και να πορεύονται με υπομονή και αξιοπρέπεια.

Στη συνέχεια, σε εορταστικό κλίμα μαθητές και μαθήτριες που είχαν μαζί τους μουσικά όργανα έπαιξαν τα κάλαντα αλλά και λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια. Ένα αυτοσχέδιο γλεντάκι στήθηκε με τη συμμετοχή και των φιλοξενουμένων του ιδρύματος.
Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές αλλά και το Σύλλογο Διδασκόντων αυτές οι στιγμές. Νιώθεις γεμάτος και πιο Άνθρωπος όταν προσφέρεις αγάπη. Ελπίζουμε να ήταν μια ξεχωριστή στιγμή και για τους συμπολίτες μας και να τους κάναμε, έστω και για λίγο, να χαμογελάσουν και να πήραν μια γεύση Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και θαλπωρής.

Πηγή: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Επίσκεψη αγάπης από το ΕΠΑ.Λ. Λεωνιδίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.