Επισκέψεις Διοικητή Παναρκαδικού Νοσοκομείου στα Κέντρα Υγείας Δημητσάνας και Τροπαίων

Επισκέψεις Διοικητή Παναρκαδικού Νοσοκομείου στα Κέντρα Υγείας Δημητσάνας και Τροπαίων

Οκτώβριος 06, 2010 - 16:13

Επίσκεψη στο Κ.Υ. Δημητσάνας πραγματοποίησαν ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και το Μέλος του Δ.Σ., κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος, την Τρίτη, 05.10.2010.

Κατά την επίσκεψη ο κ. Διοικητής ενημερώθηκε από τον Υπεύθυνο του Κ.Υ. Δημητσάνας, κ. Ιωάννη Σερβέ, για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας, την πορεία των εφημεριών του Ιατρικού Προσωπικού, τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, την κτιριακή υποδομή, τα ασθενοφόρα, τις προμήθειες σε φαρμακευτικό – υγειονομικό υλικό, τα τεχνικά έργα και την βελτίωση που χρειάζεται το Κέντρο Υγείας, καθώς και των Περιφερειακών Ιατρείων, αρμοδιότητας του.

Εξετάσθηκε το θέμα του Π.Ι. Βυτίνας, ευθύνης του Κ.Υ. Δημητσάνας, ώστε να γίνει Κέντρο Εφημερίας.

Ο κ. Διοικητής συναντήθηκε με όλο το Προσωπικό, ενημερώθηκε για τις αγωνίες και τις ανησυχίες του, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Άκουσε με πολλή προσοχή τις προτάσεις του και κατέγραψε πιθανές λύσεις.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Διοικητής συνεχάρει το Ιατρικό, Τεχνικό και λοιπό Προσωπικό, που παρ’ όλες τις ελλείψεις δίνει την μάχη για να παρέχει στους πολίτες Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Τόνισε δε, ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κ.Υ. Δημητσάνας.

Επίσκεψη στο Κ.Υ. Τροπαίων πραγματοποίησαν ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και το Μέλος του Δ.Σ., κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος, την Τρίτη, 05.10.2010.
Κατά την επίσκεψη ο κ. Διοικητής ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Κ.Υ. Τροπαίων, κ. Χρήστο Παπαφράγκο, για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας, την πορεία των εφημεριών του Ιατρικού Προσωπικού, τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, την κτιριακή υποδομή, τα ασθενοφόρα, τις προμήθειες σε φαρμακευτικό – υγειονομικό υλικό, τα τεχνικά έργα και την βελτίωση που χρειάζεται το Κέντρο Υγείας, καθώς και των Περιφερειακών Ιατρείων, αρμοδιότητας του.
Εξετάσθηκε το θέμα του Π.Ι. Λουτρών Ηραίας, ευθύνης του Κ.Υ. Τροπαίων, προκειμένου να χαρακτηρισθεί ως Πολυδύναμο και σύσταση θέσεων Προσωπικού σε αυτό, στη βάση των αναγκών και των προτεραιοτήτων της περιοχής ευθύνης του.
Επίσης ο κ. Διοικητής συναντήθηκε με όλο το Προσωπικό, ενημερώθηκε για τις αγωνίες και τις ανησυχίες του, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Άκουσε με πολλή προσοχή τις προτάσεις του και κατέγραψε πιθανές λύσεις.
Τέλος ο κ. Διοικητής τόνισε:
Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει το πολύ λίγο σε αριθμό Ιατρικό – Νοσηλευτικό – Διοικητικό και λοιπό Προσωπικό. Οι ακρίτες της υγείας μοχθούν καθημερινά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να είναι κοντά στους απομακρυσμένους πολίτες, για την παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Συγχαρητήρια σε όλους και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ειδήσεις: