Επίσημος Εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Επίσημος Εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Νοέμβριος 08, 2018 - 13:14
0 σχόλια

Κάθε χρόνο στις 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία τιμά τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ και τα αγγελικά τάγματα. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσοι και όσες φέρουν τα ονόματα Μιχαήλ, Γαβριήλ, Άγγελος, Σεραφείμ, Ταξιάρχης και Πανορμίτης.

Στην ορθόδοξη χριστιανική παράδοση οι άγγελοι είναι πνευματικά δημιουργήματα του Θεού, τα οποία έχουν ως αποστολή να δοξάζουν τον δημιουργό τους, να ανακοινώνουν στους ανθρώπους το θείο θέλημα και να εκτελούν τις θείες βουλές.

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ανήμερα της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ η Πολεμική Αεροπορία στην Τρίπολη εόρτασε με κάθε λαμπρότητα και με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου.

Στη συνέχεια ανεγνώσθη η Ημερήσια Διαταγή του  Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη γιορτή οι θρησκευτικές, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης καθώς και απόστρατοι αξιωματικοί και το προσωπικό της μονάδας.

Τέλος, η γιορτή περιελάμβανε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών της Μονάδας.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην 124 ΠΒΕ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.