Επίσημο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Τρίπολη (pics,vid)

Επίσημο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 25, 2016 - 15:38
3 σχόλια

Μετά το πέρας της λαμπρής παρέλασης για την 195η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, ο Δήμος Τρίπολης παρέθεσε επίσημο γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος τίμησε την πόλη της Τρίπολης με την παρουσία του.

Το γεύμα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

Στο επίσημο γεύμα παρακάθησαν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι βουλευτές Αρκαδίας κκ. Γιώργος Παπαηλιού (ΣΥΡΙΖΑ), Κώστας Βλάσης (ΝΔ) και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (ΠαΣοΚ), ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, η πολιτευτής Αρκαδίας κυρία Εύη Τατούλη, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των στρατιωτικών αρχών.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσημο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Το Ευάκι, από που κι ως που μάγκες; Ε ρε με το ζόρι να συνεχιστεί σ αυτή τη χώρα η ***!

Εκείνος ο Θανιώτης μικροπωλητής με τα Γιαλιά ποιον η τι εκπροσωπούσε; Ηταν παντού απο Λιμποβίσι, εξέδρα επισήμων και στο γεύμα προς τιμή του ΠτΔ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.