Επίσημη παρουσίαση της εφαρμογής του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας για τα κινητά τηλέφωνα (pics,vid)

Επίσημη παρουσίαση της εφαρμογής του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας για τα κινητά τηλέφωνα (pics,vid)

Οκτώβριος 30, 2019 - 15:00
3 σχόλια

Η επίσημη παρουσίαση μιας πολύ χρηστικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για την εξυπηρέτηση πολιτών και μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας σε θέματα πρόσβασης σε υπηρεσίες και δομές Υγείας στην Αρκαδία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Στην  αίθουσα  συνεδριάσεων  της  Συγκλήτου  στην  Πρυτανεία του  Πανεπιστημίου στην Τρίπολη βρέθηκαν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου, του Ιατρικού Συλλόγου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου έγινε η παρουσίαση της εφαρμογής από φοιτητές οι οποίοι σε συνεργασία με την ομάδα τους και το εκπαιδευτικό προσωπικό ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν στην κοινωνία της Αρκαδίας μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Κατεβάζοντας εύκολα και δωρεάν αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε στο κινητό σας όλες τις πληροφορίες που ενδεχομένως χρειαστείτε για θέματα υγείας. (δείτε παλαιότερη ανάρτηση ΕΔΩ)

Βρείτε τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, βρείτε εύκολα το ΑΜΚΑ σας, καθώς και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Φτιάχνοντας μια λίστα, μπορείτε να έχετε όλους τους ιατρούς της Αρκαδίας, ενώ δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε μια λίστα με τους προσωπικούς σας ιατρούς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος της παρουσίασης, καθώς και τις δηλώσεις του κ. Ψυχογυιού Βασίλη προέδρου του ΙΣΑ, του επιβλέπων καθηγητή κ. Μπουκουβάλα Α., του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου και του κ. Νίκου Σαγιά ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσίαση της εφαρμογής του ΙΣΑ για τα κινητά τηλέφωνα


3 Σχόλια

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.isark.isarkadiasapplication

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.