Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Δημήτρη Δράκου

Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Δημήτρη Δράκου

Οκτώβριος 20, 2010 - 00:33
23 σχόλια

Σας ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση εκδήλωσης για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην οποία θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» από τον επικεφαλής του, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 21/10, στις 8.00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι άξονες και οι βασικές προτάσεις του προγράμματός μας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευττής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Αμέσως μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει προσφορά κοκταίηλ στους παρευρισκομένους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


23 Σχόλια

Σαν ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας καλούμε όλους τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ του νομού μας να δώσουν βροντερό παρών την Πέμπτη στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης για ν δώσουμε βροντρό παρών και για να δείξουμε οτι η ΟΝΝΕΔ θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.

Τατούλη έλα να δεις τι σημαίνει ψηφοδέλτιο!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΔΡΑΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΚΑΔΙΑ...

apo allazoneia tpt allo file onned sto minima sou. krima pou grafeis... me styl "tha sas deixoume emeis"... ase tis apeiles kai mhn tolmiseis pali na ipograpseis san ONNED. apo pou pires egkrisi tetoia ora kai ta grafeis san onned?

όχι άσε το οννεδιτοπουλο να μας πει πόσα λεφτά χαλάνε για παρουσιάσεις και εφε για να μαζέψουν ψήφους. για άλλη μια φορά προκλητικοί για τους καιρούς μας!

Ο φίλος "ΟΝΝΕΔ" έγραψε "Ελάτε να δείτε μεγάλα ονόματα" και όχι¨"ελάτε να σας δειξουμε" καμία σχέση!!! Σίγουρα έγκριση δεν ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ!

Μετά λέτε τον ΟΝΝΕΔίτη προκλητικό ντροπή σας!

anonumous ase auta.emeis kseroume poioi eimaste ta 5 atoma pou trexoume sthn onned.

file anonumous den egrapsa tha sas deiksoume alla na deksoume.kai ase tis eirwnies.kai ta pasokika minimata sou.o drakos tha einai nikitis kai h onned tripolis einai mazi tou.kai kseroume poioi eimaste autoi pou upografoume ws onned.kai pws na parw egrisi afou eimai sto 5ameles.

enw tou pasok en xalane lefta.h onned stirizei episima drako kai smirnioti.telos.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.ΚΑΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ,ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΡΑΚΟΣ.ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΣ ΕΚΕΙ.

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΤΟΥΛΙΚΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟ... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.

Τα λεωφορεία από Καλαμάτα και Σπάρτη τι ώρα ξεκινούν για το βροντερό παρών? Ε ρε γέλια... don't panic δρακόπουλα... το καταλάβαμε ότι και οι δύο σας από την Δαπ και την ΟΝΝΕΔ θα είστε εκεί. Πρέπει να το γράψετε 10 φορές για να το πιστέψουμε?

koita poioi milane.autoi pou efernan lao apo saloniki.

ΟΑΕΔ λεμε...

Καλώς τον Τσέλιγκα , τον όψιμο Τατούλικονεοπασοκικόεξώαριστεροφυλαρούχα...και ανεξάρτητο μην ξεχνάμε...και με πλούσιο έργο...

ΟΑΕΔ λεμε

Γειά σου ωρε Dod Δρακομματοσκυλοπροβατοψευτοαυτοδιοικητικοανυπαρκοεργομεσηηνιονομαρχοπουλο. Τι κάνεις? Καλά όλα? Εσύ βλέπεις είσαι εξαρτημένος και κουρασμένος από το πολύ έργο στην Μεσσηνία

Θυμάμαι ενα Λυκουρέντζο στο χορό της ΟΝΝΕΔ στο κέντρο λοφος στη Τρίπολη. Μετα χάθηκε στη ΔΗΑΝΑ εβριζε τη ΝΔ και μετά από χρόνια εμφανίστηκε στην ΝΔ. Ο ίδιος είναι????????????????????????????????????

Tselinga Λάκων ο ίδιος, είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι από τα πεντακόσια άτομα (λιγοστά για Τρίπολη) που είχε μαζέψει ο Τατούλης στο Πνευματικό, κάπου 50 ή και παραπάνω, ήταν φερμένα από Λακωνία. Μιλάμε για γνωστές φάτσες. Φαντάσου τι πλήθος είχε έρθει δηλαδή από Αργολίδα!

autes tis vlakeies na trogomaste metaksi mas na kovame kai tha kivernagame akoma!(auto gia ton onnediti) bravo ston drako sovaros kai me sovarous! ekso oi aristeroi apo tin nd ,tatoulis rousopoulos klp aristeroi mono kako mas kanane

"ΟΝΝΕΔίτες" (γιατί αυτό το πράγμα που φτιάξατε μόνο ΟΝΝΕΔ δε λέγεται) σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τις ατέλειωτες στιγμές γέλιου που μας χαρίζετε.. Καταφέρατε τα σχόλια σας να είναι περισσότερα απο εσάς τους ίδιους.. Κρίμα για τους παλιούς ΟΝΝΕΔίτες που βλέπουν την κατάντια σας...

Ο Τατούλης με τόσα λεωφορεία άφησε το πνευματικό άδειο! Αφήστε το πνεύμα πληρωμένοι κονδυλοφόροι του παρηκμασμένου "Αρκαδάρχη" και ασχοληθείτε να δώσετε οντότητα στους πουθενάδες του συνδυασμου σας