Επίσημη δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Επίσημη δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 28, 2016 - 11:29
4 σχόλια

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 07:00 σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στις 10:30 με μεγαλοπρέπεια τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.

Στην επίσημη αυτή δοξολογία για την πολύ σημαντική αυτή μέρα ολόκληρου του έθνους παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου των ενόπλων δυνάμεων καθώς και της εκπαίδευσης.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον καθηγητή φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρο της Ανωτάτης Πανελληνίου Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών Γρηγόρη Κωσταρά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη


4 Σχόλια

Καλά που υπάρχουν και οι επέτειοι για να μαθαίνουμε πώς είναι εμφανισιακά κάποιοι σύμβουλοι (ο Θεός να τους κάνει, π.χ. Σωτηρόπουλος), γιατί στα Δημοτικά Συμβούλια κάνουμε επίκληση στο Θείο στοιχείο να ανοίξουν το στοματάκι τους να μιλήσουν! Πρώτο βραβείο στην...αφωνία και το χασμουρητό! Οι αόρατοι σύμβουλοι...

Αυτος ο βολεμενος "υπερκομμουνιστης" ο αγραμματος Γ*** το παιζει αθεος??? Νικολακη θελεις να τα βγαλω στη φορα απο που καταγεσαι?? Φυγε να παει μπροστα το ΚΚΕ ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.