Επίσημη δοξολογία για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Επίσημη δοξολογία για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 25, 2019 - 11:27
0 σχόλια

Με κάθε τιμή εορτάστηκε την Δευτέρα 25 Μαρτίου ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου αλλά και η σημαντική στιγμή της Ιστορίας μας η Ελληνική Επανάσταση του 1821, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Τρίπολη.

Η επίσημη Δοξολογία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρο, ενώ στον Ιερό Ναό βρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού, του στρατιωτικού, του αστυνομικού αλλά και του εκπαιδευτικού χώρου για να τιμήσουν με τη σειρά τους τη μέρα.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η παρουσία των μαθητών, οι οποίοι είχαν φορέσει τις παραδοσιακές τους στολές και κρατούσαν τη γαλανόλευκη σημαία, το κάθε σχολείο και από μία, σχηματίζοντας μια μοναδική εικόνα στο χώρο του Ιερού Ναού.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέραςαπό τον κ. Κων/νο Μακρή, Διευθυντή 3ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.