Επιμορφωτική ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες σε νηπιαγωγούς της Αρκαδίας (pics)

Επιμορφωτική ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες σε νηπιαγωγούς της Αρκαδίας (pics)

Ιούνιος 25, 2019 - 09:33
0 σχόλια

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: ''Βασικές Αρχές Πρώτων βοηθειών - Παιδικά Ατυχήματα στο χώρο του σχολείου - Καρδιοπνευμoνική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στους νηπιαγωγούς του κλάδου ΠΕ 60 του Νομού Αρκαδίας από τον Τομέα Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ. Τρίπολης

Με πρωτοβουλία και πρόσκληση της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Αγωγής με παιδαγωγική και επιστημονική ευθύνη για τη 2η Ενότητα Νηπιαγωγείων του ΠΕΚΕΣ Πελοποννήσου κας. Κρυστάλλια Παπαγεωργίου την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο του Μαλλιαροπούλειου Θεάτρου στην Τρίπολη, επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: ''Βασικές Αρχές Πρώτων βοηθειών -

Πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου - Βασική Υποστήριξη ζωής σε παιδιά προσχολικής ηλικίας '' στους νηπιαγωγούς του κλάδου ΠΕ 60 του Νομού Αρκαδίας.
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του Ε.Ε.Σ. Άργους & Τρίπολης κα. Μαρία Σταματοπούλου.

Ευχαριστούμε όλες τις νηπιαγωγούς, σύνολο (83 ) ατόμων που με ζήλο και αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για όλα τα νέα πρωτόκολλα και έγινε εκπαίδευση βασικών αρχών πρώτων βοηθειών βιωματικού χαραχτήρα.
Απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και με μεγάλη χαρά ανανεώνουμε με τη νέα εκπαιδευτική χρονιά το ραντεβού για ενημερώσεις στις/ στους εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε και έκανε χαιρετισμό η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης κα.Βασιλική Ψυχογιού.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.