Επιμένουν οι Ιταλοί για Ντοναρούμα

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ντοναρούμα

Ιούλιος 03, 2017 - 10:11
0 σχόλια

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Ντοναρουμαδιάδα. Το σήριαλ με τα αδέρφια Ντοναρούμα, την Μίλαν και τον Αστέρα Τρίπολης καλά κρατεί με τα Ιταλικά ΜΜΕ να συντηρούν το θέμα στην επιφάνεια δίνοντας του μάλιστα νέες διαστάσεις.

Ξεκινώντας από τον μικρό Ντοναρούμα τον Τζίτζιο όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο Μιλανέλο και θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους ''ροσσονέρι'' και παρά τα χίλια μύρια κύματα που πέρασε η υπόθεση αυτή θα έχει αίσιο τέλος και ο νεαρός ταλαντούχος πορτιέρο θα υπερασπίζεται για τα επόμενα χρόνια την εστία της Μίλαν.

Το γεγονός αυτό φέρνει όμως εξελίξεις και στο μέτωπο του μεγάλου αδερφού Αντόνιο καθώς πρόθεση των ανθρώπων της Μίλαν είναι σε περίπτωση ανανέωσης και παραμονής του Τζίτζιο να πάει στον Μιλανέλο και τον έτερο Ντοναρούμα.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία η Μίλαν είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για να κάνει δικό της τον Αντόνιο Ντοναρούμα ο οποίος ωστόσο έχει συμβόλαιο με τους κιτρινομπλέ για δύο ακόμα χρόνια.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα για να δούμε τελικά αν ο Αντόνιο Ντοναρούμα συνεχίσει στην Ελλάδα και την Super League με τον Αστέρα η θα επιστρέψει στην Ιταλία και την Serie A με την Μίλαν και τον αδερφό του Τζίτζιο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.