Επιμένει για Φούντα ο Ηρακλής, καραδοκεί και ο Πανιώνιος

Επιμένει για Φούντα ο Ηρακλής, καραδοκεί και ο Πανιώνιος

Ιούνιος 30, 2016 - 10:42
0 σχόλια

Ο Ταξιάρχης Φούντας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ηρακλή και του Πανιωνίου με τις δύο ομάδες να εξετάζουν την περίπτωση του και να εκφράζουν την βαθιά τους επιθυμία για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ηρακλής μοιάζει να επιμένει και να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Ταξιάρχη Φούντα με τον τεχνικό του Γηραιού Νίκο Παπαδόπουλο να έχει ανάψει εδώ και αρκετό καιρό το πράσινο φως καθώς θεωρεί μια εξαιρετική περίπτωση για τα άκρα της ομάδας του τον 21χρονό εξτρέμ.

Το τοπίο στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι του Ηρακλή παραμένει θολό από πλευράς του Νίκου Παπαθανασάκη ωστόσο η πώληση του Βέλλιου στην Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει ανάσα στα ταμεία της ομάδας  και ενδεχομένως το γεγονός αυτό να φέρει νέα δεδομένα στα μεταγραφικά.

Από κει και πέρα δεν είναι μόνο ο Ηρακλής που θέλει τον Φούντα αφού και ο Πανιώνιος έχει δείξει εδώ και μερικές εβδομάδες  πως είναι ζεστός για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Νέα Σμύρνη έχοντας έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης όπου και έχει ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία του με τους κιτρινομπλέ ενώ μεγάλο ρόλο στο που θα συνεχίσει την καριέρα του θα παίξει και η ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του και είναι  η Σάλτσμπουργκ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.