Επιμελητήριο Αρκαδίας: Όλοι οι υποψήφιοι με το «Aνοιχτό Επιμελητήριο»

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Όλοι οι υποψήφιοι με το «Aνοιχτό Επιμελητήριο»

Δεκέμβριος 05, 2017 - 20:17
0 σχόλια

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου σε Μεγαλόπολη (8/12), Άστρος (9/12) και Τρίπολη (10-11/12).

Μοναδικός συνδυασμός το «ANOIXTO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα.

Επιμελητηριακός Συνδυασμός Γιάννη Μπουντρούκα

Αγαπητές/οί  συνάδελφοι, 

Οι επιμελητηριακές εκλογές, θα διεξαχθούν το τετραήμερο 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017. Κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την ελληνική επιχειρηματικότητα, τον έμπορο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον βιοτέχνη, τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας καλούνται να επιλέξουν τα πρόσωπα εκείνα που θα τους εκπροσωπήσουν επάξια μέσα από τον επιμελητηριακό θεσμό.

Το Επιμελητήριό μας, αν και μικρό σε μέγεθος, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστεί στα επιχειρηματικά και επιμελητηριακά δρώμενα, με συνεχή παρουσία σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που ταλανίζουν την επιχειρηματικότητα, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο. Με συνεχείς παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση, με εισηγήσεις και προτάσεις προς την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς, παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις μας στις πλέον αντίξοες συνθήκες. Άλλοτε τα καταφέρνουμε και άλλοτε όχι, αλλά ποτέ δεν παραιτούμαστε της προσπάθειας και του αγώνα.

Αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε και την επόμενη τετραετία, αν μας τιμήσετε με την επιλογή να σας εκπροσωπούμε. Το «Ανοιχτό Επιμελητήριο» είναι ένας συνδυασμός από ανθρώπους της αγοράς, με εμπειρία και ικανότητες αλλά και νέους ανθρώπους με όρεξη και όραμα που φέρνουν νέα πνοή και ιδέες για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου μας.   Βασικός σκοπός μας παραμένει η ύπαρξη και λειτουργία ενός σύγχρονου Επιμελητηρίου στην υπηρεσία των μελών, με περαιτέρω χρήσιμες και σύγχρονες υπηρεσίες, δίπλα στον επαγγελματία και τα προβλήματά του, προτείνοντας λύσεις και εναλλακτικές για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Το έργο λοιπόν που καλούμαστε να επιτελέσουμε, σε μια τόσο δύσκολη Ελληνική πραγματικότητα, είναι αρκετά απαιτητικό. Είναι πίστη μου όμως ότι, με επιμονή και υπομονή, συνεχείς και στοχευμένες δράσεις και άξιους συνεργάτες μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα.

Προσωπικά, τα τελευταία χρόνια, έχω δώσει «δείγματα γραφής» και θα συνεχίσω με την ίδια όρεξη και επιμονή, θεωρώντας ιδιαίτερη τιμή την έκφραση εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου και τους εξαίρετους συνεργάτες που μου έκαναν την τιμή να είναι στο συνδυασμό μας. Θέλουμε όμως και τη βοήθειά σας. Η συμμετοχή και βοήθεια όλων σας είναι αναγκαία, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να βελτιώσουμε το επιχειρηματικό κλίμα στον τόπο μας. Θέλουμε την συνεχή παρουσία σας, τις προτάσεις σας, την κριτική σας. Μαζί με τους συμβούλους, που εσείς θα επιλέξετε στις αρχαιρεσίες, θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας. 

Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

Σας καλώ να συμμετέχετε στις επιμελητηριακές εκλογές μαζικά, αποδεικνύοντας τη δυναμική των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και δηλώνοντας «παρών» στον αγώνα μας για ένα καλύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ο απολογισμός των δράσεων μας για την θητεία μας που λήγει, αλλά και ο προγραμματισμός μας για την επόμενη θητεία είναι στη διάθεσή σας και σας παρακαλώ να τον μελετήσετε.

Σας ζητώ να δείξετε εμπιστοσύνη και να δώσετε στήριξη με την ψήφο σας για την τετραετία 2017-2020 στον Επιμελητηριακό Συνδυασμό «ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» και τον επιμελητηριακό θεσμό γενικά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

​Ιωάννης Μπουντρούκας

Επικεφαλής Συνδυασμού Ανοιχτό Επιμελητήριο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.