Επιμελητήριο Αρκαδίας: Κανόνες υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Κανόνες υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους

Μάρτιος 10, 2020 - 10:07
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας με σκοπό τον περιορισμό μετάδοσης των κρουσμάτων ιογενούς αιτιολογίας, εφιστά την προσοχή σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους για την ανάγκη αυστηρής τήρησης των κανόνων υγιεινής και σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/).

Επισημαίνουμε ότι οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων για την ενημέρωσή τους μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (moh.gov.gr) και την ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (eody.gov.gr)

Επιπλέον,  όσοι υποψιάζονται ότι έχουν νοσήσει, να επικοινωνούν με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο 210 5212054, για να λάβουν οδηγίες και να μην πηγαίνουν στο νοσοκομείο της Τρίπολης ή άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία.

 

Πατήστε εδώ να κατεβάσετε την ενημερωτική αφίσα του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και να την αναρτήσετε στην επιχείρησή σας ή στα γραφεία σας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.