Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ημερίδα για τις εξαγωγές στην Ευρωπαϊκή Αγορά

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ημερίδα για τις εξαγωγές στην Ευρωπαϊκή Αγορά

Μάρτιος 16, 2019 - 16:08
0 σχόλια

Ο Οργανισμός Enterprise Greece και το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:  «Ενίσχυση της Εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Αγορά» την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) στην Τρίπολη.  

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων, του Αγροδιατροφικού Κλάδου, για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις των αγορών της Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Σουηδίας και τις ευκαιρίες εξαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι οι Οικονομικοί και Εμπορικοί Σύμβουλοι των Πρεσβειών της Ελλάδας σε Βερολίνο, Μόναχο, Λονδίνο, Στοκχόλμη.  Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τους ομιλητές.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα.

Πληροφορίες στο Επιμελητήριο Αρκαδίας 2710 227141-2 (όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.