Επιμελητήριο Αρκαδίας: Η εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να γίνει μία «καλή συνήθεια»

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Η εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να γίνει μία «καλή συνήθεια»

Δεκέμβριος 13, 2019 - 20:21
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως αρωγός και έμπρακτος υποστηρικτής των εθελοντικών κοινωνικών δράσεων συμμετείχε και πάλι ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «Άξιον Εστί» σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ν. Παίδων «Αγία Σοφία» για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι ο Πρόεδρος  κ. Γιάννης Τρουπής, η Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ» και μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου κα. Ματίνα Παράσχου και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Νίκος Τότσης προσέφεραν αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου ευχαριστούν θερμά τα μέλη του καθώς και τους πολίτες της Αρκαδίας για τη συμμετοχή τους και τονίζουν ότι : «Η έννοια της προσφοράς για το Επιμελητήριο Αρκαδίας έχει ιδιαίτερη αξία. Η εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να γίνει μία «καλή συνήθεια» εντεταγμένη στον τρόπο ζωής μας. Ευελπιστούμε το παράδειγμα των συμμετεχόντων να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους».

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.