Επιμελητήριο Αρκαδίας: Επιχειρηματικές αποστολές και επιχειρηματικές συνεργασίες

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Επιχειρηματικές αποστολές και επιχειρηματικές συνεργασίες

Φεβρουάριος 12, 2019 - 14:04
0 σχόλια

Επιχειρηματική Αποστολή στο πλαίσιο της Εμπορικής Έκθεσης Τροφίμων «Free From»  η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαΐου στην Βαρκελώνη

Στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης τροφίμων “FREE FROM”, ΤΟ ENTERPRISE EUROPE NETWORK, στις 28 και 29 Μαΐου διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή που αφορά τα «τρόφιμα χωρίς…» καθώς και τη «συσκευασία χωρίς τη χρήση πλαστικού». Στην αποστολή αυτή οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν διμερείς συναντήσεις με επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.  

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται μέχρι τις 24 Μαΐου 2019 να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα https://free-from-functional-food.b2match.io/page-3571 και σε πρώτη φάση να κάνουν δωρεάν την εγγραφή τους και να υποβάλλουν το προφίλ της επιχείρησης τους. Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλώσουν τα προφίλ των συμμετεχόντων που τους ενδιαφέρουν προκειμένου να κλείσουν τα ραντεβού τους.

Επιχειρηματική Αποστολή που αφορά στον τομέα «Επεξεργασίας Τροφίμων» η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου στην πόλη Rennes, Γαλλία

Στο πλαίσιο της σημαντικότερης εμπορικής έκθεσης στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων στη Γαλλία, τη CFIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Rennes από τις 12 έως και τις 14 Μαρτίου 2019, το Enterprise Europe Network, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όσοι δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

Υλικά και επεξεργασμένα τρόφιμα
Εξοπλισμός
Συσκευασία

Οι συμμετέχοντες στην επιχειρηματική αποστολή θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Μέσω προκαθορισμένων 20 λεπτών συναντήσεων, να έρθουν σε επαφή με άλλους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τροφίμων
  • Να συμμετέχουν σε τρία διεθνή συνέδρια: 1) Φωτονική για τη βιομηχανία γεωργικών τροφίμων, 2) καινοτομία και διεθνείς αγορές, 3) έξυπνα συστήματα για τα γεωργικά τρόφιμα.
  • Να συναντήσουν τους πιο καινοτόμους περιφερειακούς συντελεστές στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων και να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες τεχνολογίες που αφορούν την ασφάλεια στη βιομηχανία τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 11 Μαρτίου 2019 να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα https://cfiarennes2019.b2match.io και να κάνουν την εγγραφή τους δωρεάν.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

BRBG20180802002- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Επιχείρηση από τη Βουλγαρία που ειδικεύεται στην παραγωγή χυμών από φρούτα αναζητά παραγωγούς ροδιού ή/ και λωτού από την Ελλάδα.

 

BRIT20180927001- ΙΤΑΛΙΑ

Διαδικτυακό τουριστικό πρακτορείο στη Σαρδηνία αναζητά ταξιδιωτικές εταιρείες, πρακτορεία, ταξιδιωτικούς πράκτορες και ξενοδοχεία στην Ευρώπη προκειμένου να προσφέρει στην αγορά της Σαρδηνίας τις καλύτερες ταξιδιωτικές λύσεις.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.