Επίλυση σε σοβαρά προβλήματα ύδρευσης στην Ασέα (pics,vid)

Επίλυση σε σοβαρά προβλήματα ύδρευσης στην Ασέα (pics,vid)

Ιανουάριος 12, 2018 - 15:40
8 σχόλια

Ένα έργο ζωτικής σημασίας ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες στο χωριό Ασέα του Δήμου Τρίπολης.

Αυτοψία στο έργo πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, συνοδευόμενος από τον κ. Μανδρώνη και τον κ. Καρώνη από τη ΔΕΥΑΤ.

Το έργο, όπως ανέφεραν οι κάτοικοι, είναι πολύ σημαντικό, καθώς αρκετές φορές οι κάτοικοι δεν είχαν νερό να πιουν.

Όπως ανέφερε ο κ. Μανδρώνης, έγινε μια μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία και έγινε η δημοπράτηση του έργου που υλοποιείται αυτή τη στιγμή. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 40.000 ευρώ και το έργο έχει μήκος 2 χλμ. Αφορά έναν δίδυμο αγωγό που θα λύσει προβλήματα διαρροών που υπήρχαν.

Ο δήμαρχος είπε ότι δίνεται προτεραιότητα στην ύδρευση έτσι ώστε κανένα χωριό να μην μένει από νερό.

Το προβλήματα της ύδρευσης είναι διαχρονικά και έτσι έχουμε υποχρέωση να υλοποιήσουμε έργα.

Τέλος, ο δήμαρχος ανέφερε ότι θα συνεχιστούν τα έργα ύδρευσης και ασφάλειας ως προς τη μεταφορά νερού.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίλυση σε σοβαρά προβλήματα ύδρευσης στην Ασέα


8 Σχόλια

I εργο πνοής για το δήμο αγωγός 2 χιλιόμετρα ! Μας Δουλεύετε άχρηστοι, εχετε εγκαταλείψει πλήρως όλα τα χωριά

Να μάθουμε κι εμείς τι μέσο υπάρχει στην Ασέα και πέφτουν τα λεφτά με το τσουβάλι και σε μας στα διπλανά χωριά δε δίνουν ούτε ένα ευρώ; Δεν έχουμε δρόμους και μάντρες και η Ασέα τα τελευταία χρόνια με λεφτά δικά μας απέκτησε γήπεδο ποδοσφαίρου, καφενείο, πιάνο, πέτρινες μάντρες, πλανητάριο, πολιτιστικό κέντρο, συναυλίες. Ντροπή σας που τα καμαρώνετε κιόλας!

@22:51 Εκείνο που μας "κόβει" (σαν μαχαίρι) ρε "λεβέντι" (όπως λέμε αψέντι) είναι να ξαναγυρίσεις το γρηγορότερο στην 1η δημοτικού, να σε μάθουν πώς να μην δολοφονείς την ελληνική γλώσσα και γραμματική. ΟΚ, ρε "λεβέντι"; Άσε τώρα τον υπολογιστή και τα σχόλια και επέστρεψε στη φυσική σου θέση, τη στρούγκα, ρε "λεβέντι"...

Χαχαχα.ισε για τα μπάζα.γειατι δεν λες ότι σε κωβει και ζιλαιβης λίγο.τραβα τώρα στω καληβει σου,με τα γιδεια σου.χαχαχα.

18.01 Μόνο και μόνο ο τρόπος που απάντησες, δείχνει το μέγεθος της ψυχασθένειας που σε διακατέχει και το πόσο φρενοβλαβής και ψυχάκιας είσαι. Τράβα παιδάκι μου να σε κοιτάξει 'κανας ψυχίατρος να βρεις την υγειά σου. Αλλά τί να πει κανείς...Κάτι πυροβολημένοι και ψυχασθενείς σαν και σένα έβγαλαν στην Τρίπολη δήμαρχο αυτόν που έχουμε τώρα...Περαστικά μας...

21.30δεν σου περνάει με τιποτα.ολα τα λεφτά για το χωριό μου.χαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.