Επιλέξαμε σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία να μην πραγματοποιήσουμε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση

Επιλέξαμε σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία να μην πραγματοποιήσουμε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση

Μάιος 03, 2012 - 12:45
1 σχόλια

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο γραφείο του Παναγιώτη Βαλασόπουλου. Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου ο οποίος συνέρρευσε στο γραφείο του υποψηφίου βουλευτή. Έντονη ήταν η παρουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης τόσο από το Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και από το Δήμο Τρίπολης. Συγκεκριμένα ήταν παρούσα η Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης ενώ στον αγιασμό ήταν παρών και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τέως Νομάρχης Αρκαδίας.

Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος μεταξύ άλλων είπε: «Εμείς επιλέξαμε σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία να μην πραγματοποιήσουμε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση. Η επιλογή μας ήταν ένας χώρος εργασίας τον οποίο δημιουργήσαμε στην Τρίπολη και θα υπάρχει και την επόμενη μέρα των εκλογών. Τη νέα μας αυτή προσπάθεια ξεκινήσαμε με αγιασμό του χώρου όπως μας επιβάλλει η πίστη μας και η παράδοση μας. (…) Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη κα Κωνσταντίνα Νικολάκου για την ευχάριστη έκπληξη που μας επιφύλαξε εκπροσωπώντας το Περιφερειακό Συμβούλιο στα πλαίσια ενός ευρύτερου πολιτικού πολιτισμού που πρέπει να επικρατήσει αν θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το παλιό, τον συνάδελφο Κώστα Μανδρώνη ο οποίος εκπροσωπεί το συνδυασμό μας,  καθώς και τον τέως Νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλο για την παρουσία τους σήμερα εδώ. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επικεφαλής του Εργατικού Κέντρου και των Εργατικών οργανώσεων και τα κομματικά μας στελέχη, τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟΔΕ. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά από τους συμπολίτες μας για την παρουσία τους σήμερα εδώ.

Η Αντιπεριφερειάρχης, Κωνσταντίνα Νικολάκου με τη σειρά της τόνισε ότι η παρουσία της στον αγιασμό των γραφείου του Παναγιώτη Βαλασόπουλου αποδεικνύει ότι σε θέματα που αφορούν τα προβλήματα του τόπου δεν χωρούν λογικές του χθες και διαχωρισμοί οι οποίοι ανήκουν στο παρελθόν και είναι ανάγκη να επιτευχθεί ευρύτερη συνεννόηση.

Ο τέως Νομάρχης Αρκαδίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στην ομιλία του στάθηκε στην διαρκή και συνεπή πορεία του Παναγιώτη Βαλασόπουλου καθώς και στο αποδεδειγμένο ήθος του όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά τον αγιασμό ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος συζήτησε με τους συμπολίτες του για την οικονομική κατάσταση της χώρας καθώς και για τα νέα φορολογικά μέτρα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο κ. Βαλασόπουλε καλή επιτυχία. Σωστά έπραξες με την επιλογή μιας λιτής προεκλογικής συγκέντρωσης,χωρίς την άσκοπη σπατάλη χρημάτων(βλέπε Βλάση). Συγχαρητήρια