Επικίνδυνα σίδερα έξω από το 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης (pics)

Επικίνδυνα σίδερα έξω από το 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης (pics)

Σεπτέμβριος 30, 2016 - 11:40
0 σχόλια

Είναι σύνηθες φαινόμενο μόλις μια υπηρεσία ολοκληρώσει τις εργασίες της σε κάποιο δημόσιο δρόμο, να αφήνει πίσω... μισοτελειωμένες δουλειές. Κάποιες φορές είναι μπάζα, άλλες φορές είναι υλικά διαφόρων ειδών και σε κάποιες περιπτώσεις λίαν επικίνδυνα.

Όταν, δε, τα έργα γίνονται σε δρόμο μπροστά στον οποίον υπάρχει η είσοδος ενός σχολείου, και μάλιστα Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, και τα υλικά αυτά είναι όρθιες σιδερόβεργες, αντιλαμβάνεται κάποιος την ευκολία με την οποία ένας απρόσεκτος μικρός μαθητής μπορεί να τραυματιστεί.

Αναγνώστης του Arcadia Portal μάς έστειλε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, στις οποίες φαίνονται τα μπηγμένα σίδερα -μάλιστα στο ένα είναι ακόμα δεμένη η προειδοποιητική κορδέλα- μπροστά από το 8ο Δημοτικό Σχολείο, για την ακρίβεια μπροστά από την είσοδο του 10ου Νηπιαγωγείου που στεγάζεται ακριβώς δίπλα.

Ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι σύντομα και να απομακρύνουν τα επικίνδυνα υλικά από έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, στον οποίον κινούνται καθημερινά δεκάδες μικροί μαθητές και νήπια. Η ολοκλήρωση ενός έργου, εξάλλου, σημαίνει και τον καθαρισμό του σημείου από τα υλικά. Σε όλες τις συμβάσεις υπάρχει και αυτή η ρήτρα, την οποία πολύ βολικά οι υπεύθυνοι ξεχνούν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.