Επική κωλοτούμπα Παρασκευόπουλου για τον νόμο Παρασκευόπουλου!

Επική κωλοτούμπα Παρασκευόπουλου για τον νόμο Παρασκευόπουλου!

Νοέμβριος 06, 2017 - 17:57
1 σχόλια

Έχει κάνει κωλοτούμπες ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ετούτη εδώ είναι η πιο επική, μα τον Δία!

«Τα πρώτα στοιχεία για τις αποφυλακίσεις με τις ευεργετικές διατάξεις του Ν. 4322/2015, επιβεβαιώνουν ότι μόνο με αποφασιστικά μέτρα είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί η ασφυκτική υπερπλήρωση των καταστημάτων κράτησης η οποία προσβάλλει, δεκαετίες τώρα, τις αξίες του νομικού μας πολιτισμού.»

Αυτά έλεγε το 2015, μόλις ενάμιση μήνα μετά την εφαρμογή του Νόμου Παρασκευόπουλου ο Παρασκευόπουλος.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Και σήμερα, ύστερα από τα απανωτά κρούσματα εγκληματικής βίας των ωφελούμενων από τον νόμο που με τόση φροντίδα για τον νομικό μας πολιτισμό ετοίμασαν ο ίδιος και οι συν αυτώ, πρώτον, λέει ότι είναι άδικο να ονοματίζουν τον νόμο με το επώνυμό του και, δεύτερον, παραδέχεται ότι ο Μητσοτάκης έχει δίκιο και ότι ο νόμος αυτός πρέπει να καταργηθεί!

Γιατί;

Επειδή, παιδιά μου, με τι μούτρα αυτός ο άνθρωπος θα ξαναζητήσει ψήφους, όταν σιδερώνουν ηλικιωμένες και δολοφονούν δικηγόρους και έχουν ρημάξει τα σπίτια εκείνοι που ο ίδιος έβγαλε έξω να πάρουν τον αέρα τους;

Ο Παρασκευόπουλος την έκανε την κωλοτούμπα ήσυχα και αθόρυβα στο Κανάλι της Βουλής.

«Άρα μας λέτε ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου και να μετασχηματιστεί σε κάτι άλλο;» ρώτησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, με τον πρώην υπουργό να λέει: «Ασφαλώς. Βεβαίως, δεν λέει κανείς ότι αυτός ο νόμος πρέπει να ισχύει για πάντα. Έκτακτη νομοθεσία είναι και το καλό είναι να πάψουμε να έχουμε αυτές τις έκτακτες, κακές συνθήκες και να έχουμε μια πάγια ομαλή κατάσταση».

«Θα σας φανεί περίεργο, αλλά ο κ. Μητσοτάκης έχει δίκιο. Ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος -κακώς τον ονομάζουν νόμο Παρασκευόπουλου, για να στιγματίζουν εμένα- αλλά ένας έκτακτος νόμος ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευόπουλος, για να προσθέσει: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έχουμε ένα λογικό σύστημα ποινών, έναν λογικό πληθυσμό στη φυλακή και να μην έχουμε ανάγκη από αυτόν τον νόμο. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να συμβεί τώρα προσεχώς, ότι φτάσαμε στο σημείο να καταργήσουμε την αποσυμφορητική διαδικασία για έναν λόγο. Το σωστό είναι να έχουμε λογικούς χρόνους διάρκειας της ποινής πάγια, να είναι αυτοί που ταιριάζουν αναλογικά στο βάρος του εγκλήματος που τελέστηκε και βέβαια να έχουν κι ένα περιθώριο εφόσον δεν έχουμε να κάνουμε με ισόβια επανένταξης. Αυτό πρέπει να ρυθμιστεί παγίως και θα ρυθμιστεί μέσω του Ποινικού Κώδικα και του Σωφρονιστικού Κώδικα».

Και γαμώ τον νομικό και πολιτικό μας πολιτισμό, κύριε Παρασκευόπουλέ μου! Τράβα τώρα να μαζέψεις τα μπουμπούκια που αμολήσατε να χτυπάνε ηλικιωμένους για 50 ευρώ...

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ευτυχώς που παρέθεσες τι ακριβώς είπε ο Παρασκευόπουλος για να καταλάβουμε ότι παρερμηνεύεις το λόγια του. Δολίως; Δεν ξέρω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.