Επική γκάφα Μπαλάφα με ανοικτό μικρόφωνο: «Αυτή η βρώμα, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος» (video)

Επική γκάφα Μπαλάφα με ανοικτό μικρόφωνο: «Αυτή η βρώμα, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος» (video)

Φεβρουάριος 25, 2015 - 23:58
6 σχόλια

Ενα ανοικτό μικρόφωνο πρόδωσε τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα και ακούστηκε ολοκάθαρα να αποκαλεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο «αυτή η βρώμα». Ολα συνέβησαν όταν ο Γ. Μπαλάφας προήδρευε συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα την εκλογή προεδρείου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν γενικά «χαλαρός» και έκανε σχόλια κατά την ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των μελών της επιτροπής.

Οταν ψήφιζε ο Γιάννης Δριβελέγκας, σχολίασε «ο παλιός είναι αλλιώς». Οταν έφτασε στο όνομα του βουλευτή Αρκαδιας του ΠΑΣΟΚ, ακούστηκε να λέει: «Κωνσταντινόπουλος… αυτή η βρώμα… Οδυσσέας».

Στο μικρόφωνο ακούστηκε ολοκάθαρα, αλλά η κάμερα «έπιασε» τον Γ. Μπαλάφα την ώρα που φώναζε το μικρό όνομα του κ. Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος πάντως απουσίαζε εκείνη τη στιγμή από την αίθουσα. Ως εκ τούτου δεν είναι αντιληπτό εάν η «προσφώνηση» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έγινε χαριτολογώντας με περιπαικτικό τρόπο. Κωνσταντινόπουλος στο iefimerida.gr: Είμαστε φίλοι με τον Μπαλάφα

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον κ. Κωνσταντινόπουλο θέτοντάς του υπ' όψιν το περιστατικό. «Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιάννη Μπαλάφα, ίσα-ίσα είμαστε και φίλοι. Τον παίρνω τηλέφωνο στο κινητό του να μου εξηγήσει τι εννοούσε, αλλά είναι κλειστό. Θα μου εξηγήσει ο ίδιος πιστεύω» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: iefimerida.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ie-Balafas-Konstantinoopoulos


6 Σχόλια

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΒΙΟ.

ποια γκάφα ρε; μόνο συμπάθειες κέρδισε ο Μπαλαφίνιο μετά από αυτό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.