«Επιχείρηση» απεγκλωβισμού σκύλου στο Αθήναιο από φωτιστικό - κολάρο (pics)

«Επιχείρηση» απεγκλωβισμού σκύλου στο Αθήναιο από φωτιστικό - κολάρο (pics)

Απρίλιος 28, 2017 - 08:50
0 σχόλια

Αίσιο τέλος είχε τελικά η "επιχείρηση" απεγκλωβισμού αδέσποτου σκυλιού στο Αθήναιο από το φωτιστικό -κολάρο.

Το σκυλί ταλαιπωρείτο εδώ και κάποιο διάστημα από το κολάρο -φωτιστικό που του είχε μπει στο λαιμό και μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής στην αρχή της εβδομάδας που απέβησαν άκαρπες, βρέθηκε άλλη λύση και σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου, τα βάσανα του σκυλιού έλαβαν τέλος.

Με την βοήθεια του Προέδρου του χωριού Ηλία Τσάγκαρη και τις συμβουλές κτηνιάτρων χρησιμοποιήθηκε άλλη μέθοδος και επετεύχθη να βγει το κολάρο από το λαιμό και το σκυλί να είναι πια ελεύθερο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια, αφού μας είχε λυπήσει ιδιαίτερα το γεγονός και από την πρώτη στιγμή τόσο εγώ, όσο και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόδωρος Ντάνος αναζητούσαμε τρόπο για να "σώσουμε" το σκυλάκι από τα βάσανά του."

Δείτε φωτογραφίες από το σκυλί με το κολάρο και την "επιχείρηση" απεγκλωβισμού του από αυτό. Πλέον κινείται χωρίς "το βάρος" στο λαιμό του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.