Επιχειρηματική αποστολή εισαγωγέων στην Πελοπόννησο από 9 έως 13 Νοεμβρίου

Επιχειρηματική αποστολή εισαγωγέων στην Πελοπόννησο από 9 έως 13 Νοεμβρίου

Οκτώβριος 27, 2016 - 16:01
0 σχόλια

Σε μια εποχή όπου η εξωστρέφεια και διεθνοποίηση των επιχειρήσεων θεωρούνται κλειδιά για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη, οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Enterprise Europe Network και των Επιμελητηρίων (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας). 

Στο πλαίσιο της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα διοργανωθεί από το ευρωπαϊκό δίκτυο EnterpriseEurope Network, το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων πανευρωπαϊκά, επιχειρηματική αποστολή ξένων επιχειρήσεων που αναζητούν συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις.Οι Πελοποννησιακές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με περίπου 20 εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων, οι οποίες ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία και να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικές B2Bσυναντήσεις και επισκέψεις σε επιχειρήσεις. 

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν  προκαθορισμένα ραντεβού το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τις 09.00 έως τις 9 μ.μ. με τους ξένους αγοραστές στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι ξένοι αγοραστές θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.

Και μην ξεχνάτε τη διοργάνωση του δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου αποκλειστικά για τους εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» με θέμα:«Χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 16.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).Στην ιστοσελίδα της έκθεσης peloponnisosexpo.gr στη διαδρομή Προσφορές για Εκθέτες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν από την Πλατεία Κολοκοτρώνη, ανά μισή ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης. Μία προσφορά του ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της:Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο:10.30 – 22.30.

Πληροφορίες για την έκθεση  στην ιστοσελίδα της έκθεσης peloponnisosexpo.gr.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.