Επιδοτούμενα Προγράμματα Εργαζομένων από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου

Επιδοτούμενα Προγράμματα Εργαζομένων από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου

Φεβρουάριος 14, 2019 - 11:17
0 σχόλια

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου πρόκειται να υλοποιήσει 4 προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον τουρισμό με πιστοποίηση στα  θεματικά αντικείμενα:

1.Μαγειρική/ ζαχαροπλαστική, 2. Οροφοκομία, 3. Υπάλληλος Υποδοχής, 4. Εστιατορική τέχνη, 5. Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων (F&B), 6. Διαδικτυακές πωλήσεις (στον τουρισμό), 7. Υποδοχή και εξυπηρέτηση ρωσόφωνων τουριστών.

Προβλέπεται:

Εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ/ 80 ώρες
Δωρεάν Πιστοποίηση από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης προσώπων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024. Εναλλακτικά, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες, να πιστοποιήσουν την τεχνική τους επάρκεια στο επάγγελμα/ ειδικότητα.
Παροχή εξατομικευμένων συνεδριών Επαγγελματικής Συμβουλευτικής από εξειδικευμένους συμβούλους.

Το σύστημα επιλογής ωφελουμένων στηρίζεται σε απαιτούμενα και μοριοδοτούμενα κριτήρια.

Οι πληροφορίες του Έργου και η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Πράξη βρίσκονται αναρτημένες στην κεντρική ιστοσελίδα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (http://www.inegsee.gr/enisxisi-tourismos).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Σπάρτης 8, Τρίπολη, τηλ. 2710226146, e- mail:peloponnese@reg.inegsee.gr

 

Πράξη: «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού», Υποέργο 2 «Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης δεξιοτήτων στον κλάδο του τουρισμού στις Περιφέρειες σε Μετάβαση (Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη)»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.