Επίδειξη πολεμικών τεχνών από τους «Αετούς Γορτυνίας» (pics,vid)

Επίδειξη πολεμικών τεχνών από τους «Αετούς Γορτυνίας» (pics,vid)

Αύγουστος 11, 2017 - 08:52
2 σχόλια

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου  2017, στο χωριό Σέρβου μία επίδειξη πολεμικών τεχνών  Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Αετοί Γορτυνίας".

Οι "Αετοί Γορτυνίας" με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του συλλόγου κ. Δημήτρη Κανελόπουλου πρόσφεραν ένα υπέροχο θέαμα στο κοινό με εντυπωσιακές παρουσιάσεις, αθλητικό πνεύμα, πειθαρχία και όμορφες παρουσίες

Όπως αναφέρει ο συνεργάτης του ArcadiaPortal.gr Νίκος Τρουπής «Ψηλά πέταξαν οι ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ το βράδυ της 10 Αυγούστου στου Σέρβου Αρκαδίας.
«Ο αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος εντυπωσίασε σ την επίδειξη πολεμικών τεχνών καράτε -ζίου ζίτσου με την εξαιρετική του εμφάνιση. Ένας σχετικά νέος σύλλογος που ομορφαίνει με τις παρουσιάσεις του τα άγονα χωριά της Γορτυνίας. ''Υπεύθυνος'' για όλα αυτά ο δάσκαλός τους κ.Δημήτρης Κανελλόπουλος από το χωριό Λυκούρεσι Ηραίας στον οποίον ανήκουν πολλά συγχαρητήρια»

Δείτε τις εικόνες από την παρουσίαση πολεμικών τεχνών που έκανε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ¨Αετοί Γορτυνίας"το βράδυ της Πέμπτης 10-8-2017 στο χωριό Σέρβου Γορτυνίας,. Μπράβο σε όλους! Ήταν μια ευχάριστη βραδιά, όπως αναρτήθηκαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της κ. Διαμαντοπούλου προέδρου της ΔΗΚΕΓ

Video: 

ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 10 08 2017 ARCADIA PORTAL by trounikos


2 Σχόλια

Αξίζουν συγχαρητήρια στον δάσκαλο κ. Δημήτρη Κανελλόπουλο, που οδηγεί τα νιάτα σε ορθή πορεία και ψυχοσωματική άσκηση. Εύγε και στους γονείς των παιδιών που τα προωθούν σε τέτοιο είδος αθλητισμό ! Το κέρδος είναι μεγάλο διότι σφυρηλατούν έτσι το σώμα και τον χαρακτήρα των παιδιών !

Ποτε θα δουμε και επίδειξη krav maga!ειναι οι μόνη τέχνη που τα βάζει εναντίων των πυρηνικών όπλων !χαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.