Επιδείνωση του καιρού με ισχυρή βροχόπτωση και καταιγίδα

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρή βροχόπτωση και καταιγίδα

Αύγουστος 04, 2015 - 14:35
0 σχόλια

Επιδεινώνεται σταδιακά ο καιρός την περιοχή του νομού Αρκαδίας με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να προειδοποιούν για επικίνδυνα καιρικά  φαινόμενα.

Για την περιοχή της Τρίπολης οι πρόγνωση του καιρού δείχνει ασθενής βροχόπτωση για σήμερα 4/8 , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα εκδηλωθεί περαιτέρω  επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

 Για αύριο Τετάρτη 5/8, αναμένεται ηλιοφάνεια, με μικρή πτώση της  θερμοκρασίας η οποία θα κυμανθεί από να 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.